Lej dit udstyr


Hos Nordenta har du mulighed for at leje din unit og dit panoramarøntgenudstyr. Når du lejer dit udstyr, har du den fulde brugsret over topmoderne udstyr i lejeperioden, samtidig med, at du undgår at binde unødig likviditet.

Tre fordele ved at leje

Faste månedlige udgifter i 5 år

Lejeprisen er fast i alle 5 år, og der er ingen forudbetaling. Du kender dermed dine udgifter og kan sprede dem ud over mange måneder uden at belaste din likviditet.

Fradragsberettiget driftsomkostning

Lejen inkl. moms er en driftsomkostning, som du kan trække fra i dit regnskab og skatteregnskab. Du undgår også et stort momsudlæg, fordi momsen er delt op i små bidder, som fordeles ud over hele lejeperioden.

Ingen uforudsete udgifter

Lejeprisen er inklusiv levering, montering og serviceeftersyn (inklusive eventuelle reservedele) i hele lejekontraktens løbetid.

Stor fleksibilitet, når lejeaftalen udløber

Hvad sker der når lejeaftalen udløber efter 5 år? Det afhænger af dine ønsker og behov.
Vi tilbyder dig tre forskellige muligheder, når lejeaftalen udløber.

Du kan vælge at:

  • købe udstyret til den nedskrevne markedsværdi.
  • afmontere udstyret og returnere dette til Nordenta.
  • leje en helt ny unit eller panoramarøntgen, så du får splinternyt, moderne udstyr på ny. Returnér det gamle udstyr til Nordenta.

Lej topmoderne udstyr hos Nordenta

Units i topklasse

Unitten er det centrale på din klinik, og det er her, du og dine medarbejdere arbejder flere timer hver dag. Samtidig er unitten en vigtig detalje, som er med til at danne patientens helhedsoplevelse af behandlingen. Ergonomi, funktionalitet, nem betjening og godt håndværk er nøgleord i Nordentas unitsortiment.
Hos Nordenta kan du leje units fra XO CARE og Dentsply Sirona.


Har du brug for rådgivning?

Nordenta har indrettet klinikker siden 1990 og har mange års erfaring inden for dentalbranchen. Lad os hjælpe dig med at finde den løsning og det udstyr, der passer bedst til din klinik.

Udfyld formularen eller kontakt en af vores udstyrs konsulenter herunder.