Vandbehandling

Sundhedsfarlige bakterier kan være i vandet på din unit og være til fare for både patienter og personale. God vandbehandling af vandet i din unit beskytter mod legionella og sikrer, at du overholder alle krav.

Vil du vide mere?

Nordenta har indrettet klinikker siden 1990 og har mange års erfaring inden for dentalbranchen. Lad os hjælpe dig med at finde den løsning og det udstyr, der passer bedst til din klinik.

BWT

BWT's mission er at udvikle miljøvenlige, økonomiske vandbehandlingssystemer og -tjenester. BWT’s produkter og processer har sat rekorder for teknologistandarder på verdensplan og Best Water Technology Group er i dag en af Europas førende virksomheder inden for vandteknologi. De er eksperter i skræddersyede løsninger, og med et vandbehandlingssystem fra BWT er du sikret markedets højeste standard.

Bestaqua 14 ROC Clinic

- To-​trins vandfiltrering på minimal plads

BWT Bestaqua 14 ROC Clinic er en kombination af en omvendt osmose membranmodul Bestaqua 14 ROC og demineraliseringsfiltret Bestdemin.

Omvendt osmose er en membranfiltreringsproces, der kombineret med et højt vandtryk, filtrerer de opløste stoffer som kalk og tungmetaller fra vandet og tillader kun rene vandmolekyler at trænge igennem. Membranens fine porer holder selv mikroorganismer, som bakterier, tilbage og sørger for, at de opløste stoffer fjernes næsten fuldstændigt.

Melag

Melag står for innovation, bæredygtighed og holdbarhed og fremstiller udelukkende deres produkter i Tyskland for at kunne garantere højeste kvalitet. MELAGs vandbehandlingsanlæg leverer demineraliseret vand i høj kvalitet til rengøring, desinfektion og autoklavering, og sortimentet rummer løsninger til både store og små klinikker.

MELAdem 40

MELAdem 40 vandbehandlingsanlæg er økonomisk i drift og designet til autoklaver, som bliver betjent 3-4 gange om dagen.

Anlægget er baseret på ionbytte-princippet, hvor fx calcium og magnesium udveksles med hydrogen og hydroxidioner - og det forsyner automatisk autoklaver i Premium Plus-, Pro- og S-klassen med demineraliseret vand.

MELAdem 47

MELAdem 47 vandbehandlingsanlæg kan tilsluttes og automatisk forsyne Vacuklav og Euroklav autoklaver med demineraliseret vand, som beskytter din autoklave og dine instrumenter.

Anlægget er baseret på omvendt osmose, som er en meget miljøvenlig form for vandbehandling. 
Kapaciteten er omkring 3 liter demineraliseret vand i timen, så flere autoklaver fra Melag kan forsynes samtidig.

 

MELAdem 53

MELAdem 53 er designet til at imødekomme behovet for store mængder demineraliseret vand af høj kvalitet, som kræves til fx MELAtherm samt klinikker med flere autoklaver.

Vandbehandlingen er baseret på det gennemtestede ionbytte-princip, hvor fx calcium og magnesium udveksles med hydrogen og hydroxidionerder. Resultatet er højkvalitets demineraliseret vand til rengøring, desinfektion og autoklavering.