Foliesvejsere

Beskyt patienter og medarbejdere med en sikker arbejdsgang. Foliesvejsere indtager en vigtig del af dekontamineringsprocessen for at forhindre genkontaminering af de steriliserede instrumenter.

Vil du vide mere?

Nordenta har indrettet klinikker siden 1990 og har mange års erfaring inden for dentalbranchen. Lad os hjælpe dig med at finde den løsning og det udstyr, der passer bedst til din klinik.

Foliesvejsere fra Melag

I 1951 producerede Melag deres første varmluftsautoklave med aluminiumsmadkasser som beskyttelseshus. I dag, mere end 60 års erfaringer rigere, står Melag for innovation, bæredygtighed, højeste kvalitet og holdbarhed. De tilbyder et bredt dentalt produktsortiment - udelukkende produceret i Tyskland for at sikre høj, tysk kvalitet med robusthed som nøgleord.

MELAseal PRO

MELAseal Pro har en kontinuerlig drift efter opvarmning for hurtig og effektiv arbejdsgang.

- til folieposer.

MELAseal 100+

MELAseal 100+ er en foliesvejser med dispenser til påsætning af autoklaveruller.

Foliesvejsere fra Hawo

Hawo beskriver sig selv som markedsleder. Alle deres innovationer er udviklet med respekt for kundernes behov med præcis funktionalitet og den bedste ergonomi. Desuden er sikkerheden og kvaliteten helt i top, hvorfor de har vundet flere priser som en af de 100 mest innovative SME'er i Tyskland.

Hawodent

Hawodent er en foliesvejser med teflonkæber, hurtig opvarmning og digital styring af svejsetid.

- til folieposer og endeløse baner i ruller.

Foliesvejsere fra Dürr

I mere end 7 årtier har Dürr stået for avanceret teknologi, innovation og kvalitet i dentalbranchen verden over. De gør alt for at opretholde deres standard i fremtiden, og det velkendte ’Made in Germany’-mærke vil blive ved med at sejre på det internationale marked.

Hygopac Plus

Hygopac Plus er et gennemtestet kvalitetsprodukt til emballering i tandlægeklinikken.

Hygopac

Fuldautomatisk foliesvejser til standardiseret forsegling af steriliseringsemballager som Hygofol.

- til foliesvejser