Magasiner og tryksager

Aktuelle tryksager og magasiner

Herunder har vi samlet de seneste tryksager og magasiner, så du kan holde dig helt opdateret på dentalbranchen. 

Kursusprogram efterår 2021

Vi er glade for at byde dig velkommen til efterårets kursusprogram! Vi har set frem til at kunne mødes igen og til på ny at kunne skabe rum for læring, inspiration og netværk. Vi tror og håber, at det bliver muligt i efteråret – naturligvis under overholdelse af de til den tid gældende COVID-19-retningslinjer.

Instrumenter

Vi har vores helt egen linje af instrumenter og tænger. Vi har deltaget i design og udvikling af enkelte produkter og lagt vægt på at bruge kvalitetsmaterialer til at skabe uovertruffen ergonomi - og det hele til priser, der ligger langt under sammenlignelige produkter.

Nordenta Favoritkøb

– din genvej til mere tid og plads

Favoritkøb er et tilbud til tandklinikker, der gerne vil effektivisere indkøbsprocessen og lagerstyringen. Læs om de mange fordele og find cases fra nogle af de mange glade Favoritkøb-brugere. 

Nordenta CEREC

Alt hvad du skal bruge til CERECrestaureringer – blokke, spray, bor og cementer. I dette katalog finder du alt i tilbehør til din CEREC.

+1 Magasin

Herunder har vi samlet de seneste +1 Magasiner, så du kan holde dig helt opdateret på dentalbranchen. 

Maj 2021

Det er forår, planterne spirer – og ikke mindst spirer håbet om, at vi kan gå sidste halvår af 2021 i møde uden COVID-restriktioner. Coronaen springer vi let og elegant henover i denne udgave af +1. I stedet kan du se frem til at læse vores grønne tema, hvor vi sætter fokus på, hvordan vi ved fælles indsats kan gøre en forskel for miljøet.

September 2020

Det nye +1 Magasin er på gaden. Få bl.a. inspiration til klinikindretning i vores klinikreportage, læs om musikterapipuden inmuRELAX, der kan hjælpe mod tandlægeskræk og meget mere.

November 2019

Så kom efteråret over os og vi har fyldt årets sidste magasin op med spændende og praksisrelevant læsestof til en ledig stund på klinikken. Læs blandt andet om Lindberg Tandlægeklinik som blev indrettet med patienten i fokus og målet om at eliminere tandlægeskræk.

Maj 2019

Foråret er over os, og det er på mange måder grønnere end nogensinde før. Vi har sat jagten ind på bæredygtige og miljøvenlige forbrugsvarer, så vi kan tilbyde et grønnere alternativ. I dette nummer kan du derfor også læse om et grønnere Nordenta.

December 2018

Læs med, når tandlæge Jacob Slavensky går i dybden med emnet præparation til fuldkeramiske restaureringer. Han kommer bl.a. omkring do’s and don’ts og materialevalg.

September 2018

Læs med, når tandlæge Jacob Slavensky går i dybden med emnet præparation til fuldkeramiske restaureringer. Han kommer bl.a. omkring do’s and don’ts og materiale­valg.

Marts 2018

Fremtiden er digital - men hvad betyder det for arbejdet på en tandklinik?

December 2017

Få styr på reglerne og datasikkerheden på klinikken.

Øvrige magasiner og tryksager

Herunder har vi samlet alle øvrige magasiner og tryksager. Du kan bl.a. finde det nyeste kursusprogram, servicebrochuren og Den Grønne Guide. 

Kursuskatalog efterår 2021

Vi er glade for at byde dig velkommen til efterårets kursusprogram! Vi har set frem til at kunne mødes igen og til på ny at kunne skabe rum for læring, inspiration og netværk. Vi tror og håber, at det bliver muligt i efteråret – naturligvis under overholdelse af de til den tid gældende COVID-19-retningslinjer.

Med vores kursusprogram vil vi gerne bidrage til, at alle klinikkens medarbejdere får mulighed for faglig udvikling, som er praktisk anvendelig i hverdagen. Vi forsøger at dække mange af de emner, som vi oplever, at der er stor interesse og behov for. Og vi håber, du kan finde lige netop det kursus, der vil være nyttigt for dig i din dagligdag – uanset om du er klinikassistent, tandplejer eller tandlæge.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på et af de mange kurser.

Lej dit udstyr

Hos Nordenta har du mulighed for at leje din unit og dit panoramarøntgenudstyr. Når du lejer dit udstyr, har du den fulde brugsret over topmoderne udstyr i lejeperioden, samtidig med at du undgår at binde unødig likviditet. 

TopDent kataloget

TopDent er Nordentas eget varemærke i høj kvalitet til en rigtig god pris. 
Luk op for kataloget, og handl smart med det samme!

Legetøj

Her finder du vores store sortiment af legetøj.

Instrumenter

Vi har vores helt egen linje af instrumenter og tænger. Vi har deltaget i design og udvikling af enkelte produkter og lagt vægt på at bruge kvalitetsmaterialer til at skabe uovertruffen ergonomi - og det hele til priser, der ligger langt under sammenlignelige produkter.

CEREC

Alt hvad du skal bruge til CEREC-restaureringer – blokke, spray, bor og cementer. I dette katalog finder du alt i tilbehør til din CEREC.

Den Grønne Guide

Farer du også vild i begreberne, når talen falder på biobaseret plast, bionedbrydelig plast, og genanvendelighed?

I Den Grønne Guide belyser vi fordele og ulemper ved de forskellige plasttyper og gør dig klogere på, hvordan de nye plasttyper skal affaldssorteres.

Grønt tema

Luk op, og find nøje udvalgte varer med en grøn og miljøvenlig profil.
Vi udvider løbende vores grønne sortiment, så du kan handle bæredygtige forbrugsvarer til klinikken.

Brugervejledning for testfantom

Konstanskontrol af større dentalrøntgenanlæg Digital- og filmbaserede.

Profilbrochure

Hos Nordenta er vi 140 specialiserede medarbejdere. Siden 1963 har vi arbejdet for at gøre det nemt at drive tandklinik.

Det startede med forbrugsvarer, og i dag består vi af seks forskellige afdelinger, der tilsammen udgør en stærk samarbejdspartner for dig som tandlæge.

Nordenta Service

Nordenta Service servicerer alle former for units, røntgenudstyr og småudstyr.

Læs videre, og bliv klogere på hvordan vi bl.a. kan hjælpe dig med at minimere unødige driftsstop og få styr på dit udstyrs driftsøkonomi.

Nordenta LAB

Hos Nordenta LAB er vi stolte håndværkere og æstetikere til fingerspidserne.

Vi ved, hvad der skal til for at skabe en både stærk, langtidsholdbar og æstetisk restaurering – og vi deler gerne vores viden. Læs videre og se, hvordan vi kan hjælpe dig med førsteklasses protetik.

Produktkatalog

Husk at du kan bestille vores trykte katalog, gratis, på vores webshop.

Materiale fra leverandører og andre

Herunder har vi samlet relevant materiale fra diverse leverandører og andre.

Kiilto miljøvenlige produkter

Rengøring handler ikke kun om effektive produkter. Produkterne skal også være miljøvenlige, sikre og nemme at anvende. Du skal som kunde føle, at du får noget for pengene, og at produkterne rent faktisk virker efter hensigten

Plum

Plum A/S er eksperter i håndhygiejneløsninger og den største leverandør af sådanne produkter til danske sygehuse. I mere end 40 år har firmaet sat sundt og sikkert arbejdsmiljø i system til gavn for sund hud før, under og efter arbejde.

Hu-Friedy Key Opinion Leader

Her finder du en oversigt med instrumenter fra Hu-Friedy. 

NIR for tandklinikker
Det overordnede formål med Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer (NIR) er at begrænse smitterisikoen for patienter og personale i sundhedssektoren i Danmark.