Magasiner og tryksager

Aktuelle tryksager og magasiner

Herunder har vi samlet de seneste tryksager og magasiner, så du kan holde dig helt opdateret på dentalbranchen. 

Tema - Hygiejne

Denne gang sætter fokus på klinikhygiejne. Arbejdet på en tandklinik og den nære kontakt mellem patienter og personale kan indebære risiko for spredning af smitte. Hygiejnen på klinikken skal derfor altid være på et niveau, hvor risiko for smitte er begrænset mest muligt.

Nordenta TILBUD

Se alle de gode tilbud på udstyr og småudstyr i avisen. Læs bl.a. andet om Medit i700 og Medit i700 wireless der gør scanning til en leg. 

Kursusfolder forår 2023

Igen i efteråret 2022 ønsker vi at berige dig og dine kolleger med inspiration, faglig sparring og ny viden. Har I andre behov på din klinik, skræddersyr vi også gerne et kursus netop til jer.

Produkt kataloger, brochure og lign.

Herunder har vi samlet alle produkt kataloger. Du kan bl.a. finde det nyeste TopDent katalog, CEREC katalog og servicebrochuren. 

TopDent kataloget

TopDent er Nordentas eget varemærke i høj kvalitet til en rigtig god pris. 
Luk op for kataloget, og handl smart med det samme!

CEREC

Alt hvad du skal bruge til CEREC-restaureringer – blokke, spray, bor og cementer. I dette katalog finder du alt i tilbehør til din CEREC.

Instrumenter

Vi har vores helt egen linje af instrumenter og tænger. Vi har deltaget i design og udvikling af enkelte produkter og lagt vægt på at bruge kvalitetsmaterialer til at skabe uovertruffen ergonomi - og det hele til priser, der ligger langt under sammenlignelige produkter.

Legetøj

Her finder du vores store sortiment af legetøj.

Produktkatalog

Husk at du kan bestille vores trykte katalog, gratis, på vores webshop.

Nordenta LAB

Hos Nordenta LAB er vi stolte håndværkere og æstetikere til fingerspidserne.

Vi ved, hvad der skal til for at skabe en både stærk, langtidsholdbar og æstetisk restaurering – og vi deler gerne vores viden. Læs videre og se, hvordan vi kan hjælpe dig med førsteklasses protetik.

Nordenta Service

Nordenta Service servicerer alle former for units, røntgenudstyr og småudstyr.

Læs videre, og bliv klogere på hvordan vi bl.a. kan hjælpe dig med at minimere unødige driftsstop og få styr på dit udstyrs driftsøkonomi.

Nordenta Favoritkøb

– din genvej til mere tid og plads

Favoritkøb er et tilbud til tandklinikker, der gerne vil effektivisere indkøbsprocessen og lagerstyringen. Læs om de mange fordele og find cases fra nogle af de mange glade Favoritkøb-brugere. 

Profilbrochure

Hos Nordenta er vi 140 specialiserede medarbejdere. Siden 1963 har vi arbejdet for at gøre det nemt at drive tandklinik.

Det startede med forbrugsvarer, og i dag består vi af seks forskellige afdelinger, der tilsammen udgør en stærk samarbejdspartner for dig som tandlæge.

Brugervejledning for testfantom

Konstanskontrol af større dentalrøntgenanlæg Digital- og filmbaserede.

Den Grønne Guide

Farer du også vild i begreberne, når talen falder på biobaseret plast, bionedbrydelig plast, og genanvendelighed?

I Den Grønne Guide belyser vi fordele og ulemper ved de forskellige plasttyper og gør dig klogere på, hvordan de nye plasttyper skal affaldssorteres.

Nordenta PULS

Herunder har vi samlet de seneste Nordenta PULS, så du kan holde dig helt opdateret på de seneste nyheder, tips & tricks fra  dentalbranchen. 
Vær opmærksom på at tilbud kan være udløbet, se tilbudsperiode i hver enkelt magasin.

Nordenta Puls

I Nordenta PULS finder du aktuelle produktnyheder samt tips og tricks fra Forbrugsvareteamet. Se fx vores bud på billigere alternativer til produkter, du bruger igen og igen eller bliv klogere på, hvordan du kan behandle white spots effektivt og skånsomt

Nordenta TEMA

Herunder har vi samlet de seneste TEMA blade, så du kan holde dig helt opdateret på dentalbranchen. 

Tema - Hygiejne

Denne gang sætter fokus på klinikhygiejne. Arbejdet på en tandklinik og den nære kontakt mellem patienter og personale kan indebære risiko for spredning af smitte. Hygiejnen på klinikken skal derfor altid være på et niveau, hvor risiko for smitte er begrænset mest muligt.

Tema - Indretning

I denne udgave finder du masser af inspiration, tips og tricks til indretning af klinikken, blandt andet i to nye, flotte indretningsreportager.

I kan måske også indrette jeres arbejdsgange mere optimalt for at opnå større effektivitet og bedre flow. I kan fx have gavn af flere af al dentes moduler, smarte funktionaliteter i webshoppen, eller af produkter, der gør det nemmere at efterleve NIR.

Tema - Endo

Velkommen til en ny udgave af Nordenta Tema. Denne gang dykker vi ned i endodontien – et område, der af og til kan volde hovedbrud, men samtidig et område, hvor mange tandlæger motiveres af jagten på den optimale endodontiske procedure. Inden for endodontien er der den seneste årrække sket meget, både hvad angår ny viden, optimerede metoder og nyt udstyr.

Tema - Røntgen

Velkommen til første udgave af Nordenta Tema – et nyt magasin fra Nordenta og al dente, hvor vi hver gang har fokus på et aktuelt tema. I denne udgave stiller vi skarpt på røntgen. Røntgenbilleder er essentielle for at kunne stille den rette diagnose og lægge en behandlingsplan.

+1 Magasin

Herunder har vi samlet de seneste +1 Magasiner, så du kan holde dig helt opdateret på dentalbranchen. 

November 2021

I dette nummer er digitalisering omdrejningspunktet for størstedelen af artiklerne.
XO CARE har i efteråret lanceret XO FLOW, der er digital og intuitiv som ingen anden unit. Du bliver inviteret med bag kulissen, hvor du kan læse om tilgangen og metodikken, der ligger til grund for udviklingen af fremtidens unit.

Maj 2021

Det er forår, planterne spirer – og ikke mindst spirer håbet om, at vi kan gå sidste halvår af 2021 i møde uden COVID-restriktioner. Coronaen springer vi let og elegant henover i denne udgave af +1. I stedet kan du se frem til at læse vores grønne tema, hvor vi sætter fokus på, hvordan vi ved fælles indsats kan gøre en forskel for miljøet.

September 2020

Det nye +1 Magasin er på gaden. Få bl.a. inspiration til klinikindretning i vores klinikreportage, læs om musikterapipuden inmuRELAX, der kan hjælpe mod tandlægeskræk og meget mere.

November 2019

Så kom efteråret over os og vi har fyldt årets sidste magasin op med spændende og praksisrelevant læsestof til en ledig stund på klinikken. Læs blandt andet om Lindberg Tandlægeklinik som blev indrettet med patienten i fokus og målet om at eliminere tandlægeskræk.

Maj 2019

Foråret er over os, og det er på mange måder grønnere end nogensinde før. Vi har sat jagten ind på bæredygtige og miljøvenlige forbrugsvarer, så vi kan tilbyde et grønnere alternativ. I dette nummer kan du derfor også læse om et grønnere Nordenta.

December 2018

Læs med, når tandlæge Jacob Slavensky går i dybden med emnet præparation til fuldkeramiske restaureringer. Han kommer bl.a. omkring do’s and don’ts og materialevalg.

September 2018

Læs med, når tandlæge Jacob Slavensky går i dybden med emnet præparation til fuldkeramiske restaureringer. Han kommer bl.a. omkring do’s and don’ts og materiale­valg.

Marts 2018

Fremtiden er digital - men hvad betyder det for arbejdet på en tandklinik?

December 2017

Få styr på reglerne og datasikkerheden på klinikken.

Materiale fra leverandører og andre

Herunder har vi samlet relevant materiale fra diverse leverandører og andre.

Kiilto miljøvenlige produkter

Rengøring handler ikke kun om effektive produkter. Produkterne skal også være miljøvenlige, sikre og nemme at anvende. Du skal som kunde føle, at du får noget for pengene, og at produkterne rent faktisk virker efter hensigten

Plum

Plum A/S er eksperter i håndhygiejneløsninger og den største leverandør af sådanne produkter til danske sygehuse. I mere end 40 år har firmaet sat sundt og sikkert arbejdsmiljø i system til gavn for sund hud før, under og efter arbejde.

Hu-Friedy Key Opinion Leader

Her finder du en oversigt med instrumenter fra Hu-Friedy. 

NIR for tandklinikker
Det overordnede formål med Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer (NIR) er at begrænse smitterisikoen for patienter og personale i sundhedssektoren i Danmark.