CEREC Primemill

- hurtig, alsidig og præcis ned til mindste detalje.

Den nye CEREC Primemill er din garanti for chairside patient-oplevelser i verdensklasse. 

Primemill er ikke blot vores hurtigste fræser til dato, den er også blevet endnu lettere at bruge, samtidig med at du kan anvende den til flere forskellige typer af materialer.

Hastighed

En kombination af ny elektronik, software, motorer og mekaniske komponenter bidrager til at du med CEREC Primemill nu kan producere en Zirkonia krone på under 5 minutter. Glaskeramiske kroner kan også fremstilles hurtigere end nogensinde før. Resultatet er tilfredse patienter og høj produktivitet. 

Kvalitet

CEREC Primemill kan med det nye ”extra fine” program skabe detaljer med 0,5 mm præcision. Det giver mulighed for et endnu højere æstetisk resultat.

Brugervenlighed

CEREC Primemill leveres med lækker touchskærm i farver, der gør betjening enkel og intuitiv. Bor og materialer scannes let med de indbyggede RFID- og Datamatrix-scannere og gør fræseren legende let at betjene.

CEREC Primemill er den naturlige forlængelse af CEREC Primescan og CEREC Omnicam scannerne. Kombinationen gør det muligt at lave flotte og præcise kroner, broer, inlays, onlays og facader mens patienten venter.