Røntgen software

Røntgensoftware giver dig mere frihed og mulighed for at opnå en strømlinet arbejdsgang med detaljerede røntgenbilleder.
Uanset om du arbejder med mindre eller mere komplicerede procedurer skaber den rette software forudsigelige og optimale resultater.

Vil du vide mere?

Nordenta har indrettet klinikker siden 1990 og har mange års erfaring inden for dentalbranchen. Lad os hjælpe dig med at finde den løsning og det udstyr, der passer bedst til din klinik.

VisiQuick

Nu behøver du ikke længere bruge flere forskellige billedbehandlingsprogrammer, hvis I har røntgenapparater, scannere og intra- og ekstraoralt kamera af forskellige mærker på klinikken. VisiQuick er et ”open source” program som kan bruges med alle typer apparater og overholder persondataforordningen.

DTX Studio

DTX Studio er en digital platform, der understøtter et ideelt digitalt behandlingsforløb. DTX Studio forbinder den moderne tandlæge med den seneste teknologi - fra 2D og 3D billedoptagelse og diagnose til behandlingsplanlægning.

Sidexis 4

Sidexis 4 er en software, som optimerer diagnosticeringen. Softwaren har et moderne og intuitivt design, som baner vejen for planlægning og diagnosticering. Det betyder, at du har alt, hvad du skal bruge samlet i ét program. Sidexis 4-softwaren sparer dig tid, er sikker og optimerer dine resultater.