Intraorale scannere

Med en intraoralscanner kan du tage digitale scan i klinikken, som du enten kan sende til produktion ved dit foretrukne LAB eller producere direkte i klinikken, hvis du ejer en fræser og ovn. Intraorale scannerne i Nordentas sortiment er nøje udvalgt med fokus på billedkvalitet og ergonomi.

Vil du vide mere?

Nordenta har indrettet klinikker siden 1990 og har mange års erfaring inden for dentalbranchen. Lad os hjælpe dig med at finde den løsning og det udstyr, der passer bedst til din klinik.

Scannere fra Dentsply Sirona

Dentsply og Sirona fusionerede i 2016 for at blive verdens største fabrikant af professionelle dentalløsninger. Med ét globalt brand og et fokus på at give muligheden for bedre, sikrere, hurtigere dentale behandlinger er Dentsply Sirona mere dedikeret end nogensinde til at hjælpe tandlæger med at realisere endnu højere mål.

Scannere fra Medit

Medit er specialist i 3D-målinger og CAM/CAM-løsninger til dentalbranchen og laboratorier baseret på deres egen state-of-the-art teknologi. Deres mission er at realisere tandlægers fulde potentiale gennem deres udviklinger. De har dedikeret sig selv til dentalverdenen og CAD/CAM-industrien i omkring to årtier, hvorfor du er sikker på en pålidelig dentalpartner med udstyr fra Medit.