Med al dente support er du aldrig alene!

Support er en vigtig del af enhver IT-løsning. Det gælder specielt på en tandklinik, hvor tid er en vigtig faktor. Jo mere spildtid der går med et program, som ikke opfører sig som forventer, jo mere kan det gå ud over økonomien.

al dentes support består dels af muligheden for at ringe ind til vores supportmedarbejdere, dels af muligheden for selv at søge relevante informationer på vores website uden for supportens åbningstid. Det er vores ambition, at alle spørgsmål skal afklares hurtigst muligt. Derfor oplever du sjældent ventetid, når du ringer til os, og derfor har vi udviklet en række værktøjer, der hurtigt kan løse de forskellige problemer. Vi kan eksempelvis via fjernsupport overtage styringen af din computer i forbindelse med mere komplicerede supportsager. Det gør, at problemet kan løses uden, at en tekniker skal sendes ud – hvilket koster både tid og penge. Og nu vi snakker om penge, skal det nævnes, at udgifter til support selvfølgelig indgår i den månedlige licensafgift.

Vil du vide mere?

Ønsker du at vide mere om al dente? Så bestil en demonstration på din klinik. Det er gratis, uforpligtende og tager et par timer. Det foregår på din klinik, og alle kan være med.