Lookbook

Nordenta har stor erfaring med at indrette klinikker og klinikhuse både inden for privat og kommunal tandpleje. I vores lookbook kan du se eksempler på vores kompetencer og lade dig inspirere af de forskellige typer af indretninger, som vi har skabt i tæt dialog og samarbejde med klinikkerne. 

Har du tanker om at modernisere, udvide eller indrette ny klinik, er der rigtig god grund til at vælge Nordenta som rådgiver. Nordenta har indrettet klinikker og klinikhuse siden 1990, og vores konsulenter har stor erfaring med at rådgive og samarbejde om alt fra modernisering over mindre ombygninger til totalrenoveringer - altid med kunden og den helt rigtige løsning i fokus. Vi kan bl.a. hjælpe med:

Totalindretning
Fuld indretning af hele din tandklinik, så den lever op til dine og dine medarbejderes forventninger i fremtiden.

Reception
Tandklinikkens reception og venteværelse er det første, der møder patienten og er med til at skabe klinikkens image.

Røntgen
Nordenta har stor erfaring med indretning af dentale røntgenrum, og vi er din garanti for, at indretning og udstyr efterlever myndighedskravene til punkt og prikke.

Sterilisation
Der er tid at spare ved en funktionelt indrettet sterilisation, hvor der er taget højde for en optimal daglig arbejdsgang. I vores showroom i Hørning kan du se en gennemtænkt sterilisation, og i vores lookbook kan du se eksempler på indretninger af sterilisationsrum.

Rigtig god fornøjelse med Nordenta Lookbook.

Se hele lookbooken her

Gå på opdagelse i vores lookbook og  lade dig inspirere af de forskellige typer af indretninger, som vi har skabt i tæt dialog og samarbejde med klinikkerne. 


Har du brug for rådgivning?

Nordenta har indrettet klinikker siden 1990 og har mange års erfaring inden for dentalbranchen. Lad os hjælpe dig med at finde den løsning og det udstyr, der passer bedst til din klinik.

Udfyld formularen eller kontakt en af vores udstyrs konsulenter herunder. 

Du accepterer at modtage vores nyhedsmails, som dutil hver en tid kan afmelde igen.