Kurser

Kom på kursus med Nordenta og al dente

Med vores kursusprogram vil vi gerne bidrage til, at alle klinikkens medarbejdere får mulighed for faglig udvikling, som er praktisk anvendelig i hverdagen. Vi forsøger at dække mange af de emner, som vi oplever, at der er stor interesse og behov for. Og vi håber, du kan finde lige netop det kursus, der vil være nyttigt for dig i din dagligdag – uanset om du er klinikassistent, tandplejer eller tandlæge.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på et af de mange kurser.

 

Salg af klinik – sådan sælger du bedst muligt

Dato: 18. april 2024
Sted: Nordenta, Glostrup

Jens Nørgaard gennemgår på kurset mulighederne for driftsoptimering inden salg samt forskellige skattemæssige modeller i forbindelse med kliniksalg. Jens har gennem årene medvirket ved adskillige klinikhandler inden for sundhedsbranchen.

Plastfyldninger fra start til slut - med hands-on

Dato: 24. april 2024
Sted: Nordenta, Hørning

Den teoretiske og praktiske baggrund for holdbare plastfyldninger.

Kurset er for dig, som assisterer meget ved stolen eller har fået uddelegeret dele af plastfyldningen.

Injection Moulding teknik – med hands-on

Dato: 14. maj 2024
Sted: Nordenta, Glostrup

Med injection moulding teknikken skaber man kompositrestaureringer ved at sprøjte injicerbar komposit ind i en klar silikoneskinne, der er placeret i patientens mund.

Injection Moulding teknik – med hands-on

Dato: 15. maj 2024
Sted: Nordenta LAB, Silkeborg

Med injection moulding teknikken skaber man kompositrestaureringer ved at sprøjte injicerbar komposit ind i en klar silikoneskinne, der er placeret i patientens mund.

Vedligeholdelse af instrumenter/ instrumentslibning

Dato og sted: Efter klinikkens ønske, fx på klinikken, hos Nordenta eller andet.

Det kan være svært at finde tid og et system til at vedligeholde depurationsinstrumenter i en travl hverdag. Men uskarpe instrumenter nedsætter effektiviteten af behandlingen og giver større ubehag for patienten.

Bliv din egen tekniker

Dato og sted: Efter klinikkens ønske, fx på klinikken, hos Nordenta eller andet.

Lær at reparere småfejl og mangler på din unit, og undgå irriterende driftstop. Med dette kursus giver vi tandlæger, tandplejere og klinikassistenter kendskab til unit, sug og kompressor på XO 4 og Integral units samt Sirona units.

Favoritkøb - sådan får du frigjort tid og plads

Dato og sted: Efter klinikkens ønske, fx på klinikken, hos Nordenta eller andet.

Kunne du tænke dig en genvej til mere tid og plads? Så er her et minikursus, der er relevant for netop dig. Vi kommer ud på klinikken og giver jer et indblik i, hvordan netop jeres klinik kan få det optimale udbytte med Nordentas varebestillingssystem Favoritkøb.

Hos Nordenta har vi sammensat et kursusteam, som består af tandlæge Gitte Gadegaard og kursuskoordinator Karina M. Kjeldsen. De har sammen ansvaret for at tilbyde dig de bedste dentalfaglige kurser.

Hos al dente sammensætter May-Britt kurser, der er tilpasset al dente brugernes behov. Kurserne revideres løbende og udvikles i takt med de emner, der er relevante netop nu for al dente brugerne.

Hør om jeres muligheder

Kontakt os, hvis I ønsker sparring om jeres mulighed for et onlinekursus, et skræddersyet kursus eller har spørgsmål.

Ring på 87 68 16 11 (tast 1) eller skriv til os ved at trykke på knappen herunder.