Kurser

Få viden i - trygge rammer

I Nordenta og al dente ønsker vi at understøtte jer på klinikkerne med ny viden og konkrete værktøjer, som I kan drage nytte af i dagligdagen. Dette arbejder vores kursusafdeling for at sikre.

Imidlertid har vi talt med mange af jer og kender til jeres usikkerhed ved at deltage på kurser, hvor deltagerne er samlet på tværs af såvel tandklinikker som forskellige områder. 

Hos Nordenta og al dente har vi derfor taget det valg, at vi i lyset af den nuværende situation ikke ønsker at afholde kurser, hvor vi samler mange personer fra forskellige klinikker og miljøer. Derfor kommer vi ikke til at udgive et egentligt kursuskatalog for foråret 2021.

Vi har lavet en lille folder, vi kalder Få ny viden - i trygge rammer, og her finder du vores løsningsforslag til, hvordan I alligevel kan blive inspireret af en masse ny viden i foråret 2021.

Ny viden - i trygge rammer

Faglige webinarer, udbudt af vores leverandører

Leverandørerne i dentalbranchen udbyder i stigende grad faglige webinarer, og det kan være svært at få et overblik over det store udbud af tilgængelige webinarer. Vi har lavet et overblik til dig over udvalgte webinarer. Oversigten opdateres løbende.

Klik videre på siden, og se hele udvalget af webinarer.

Hos Nordenta har vi sammensat et kursusteam, som består af tandlæge Gitte Gadegaard, kursusansvarlig Michael Andersen og kursuskoordinator Stine M. Andreasen. De har sammen ansvaret for at tilbyde dig de bedste dentalfaglige kurser.

Hos al dente sammensætter May-Britt kurser, der er tilpasset al dente brugernes behov. Kurserne revideres løbende og udvikles i takt med de emner, der er relevante netop nu for al dente brugerne.

Hør om jeres muligheder

Kontakt kursusansvarlig Michael Andersen, hvis I ønsker sparring om jeres mulighed for et onlinekursus, et skræddersyet kursus eller har spørgsmål.

Ring på 87 68 16 11 (tast 1) eller skriv til Michael ved at trykke på knappen herunder.