Gør det enkelt med Nordenta Udstyr

Betyder det noget for dig at have en samarbejdspartner, der lytter til dig og dine ønsker? En samarbejdspartner, der skræddersyr udstyrs- og indretningsløsninger til din klinik? En samarbejdspartner, der tilbyder finansiering, som ikke belaster klinikkens likviditet? En samarbejdspartner, der sikrer dig optimal klinikdrift? Med Nordenta Udstyr får du netop det – mere enkelt bliver det ikke.

Mange muligheder med Nordenta Udstyr

Med Nordenta Udstyr får du mulighed for at holde dig opdateret på alt inden for units, røntgen, autoklaver, hånd- og vinkelstykker, klinikinretning, alt fra CEREC samt leasing.  

Vi tilbyder en række units fra såvel XO som Sirona, vi har både interoral- panorama- og 3D røntgen samt software til røntgen. Du er til enhver tid velkommen til at besøge vores showrooms, som du fnder i Hørning og Glostrup. Book en tid hos Jens eller Per og lad dem hjælpe dig med at finde den bedste løsning til din klinik.

Din unit er dit vigtigste redskab

Lad os hjælpe dig med at finde den unit, der opfylder dine krav og ønsker, og som passer på din allerede eksisterende installation.

Da unitten er det centrale på din klinik, og det er her, du og dine medarbejdere arbejder flere timer hver dag, er kriterier som ergonomi, funktionalitet, nem betjening og godt håndværk noget, du naturligt vægter højt. Du kan med fordel vælge en af Sironas units, da de opfylder disse krav, og de kan konfigureres til at opfylde dit behov - læs mere om units fra Sirona

XO er komplet løsning, der fokuserer på effektivitet, sikkerhed og komfort for dine patienter, samt hjælper dig til at udføre de allerbedste behandlinger.
XO 4 har vundet Den Danske Designpris for sit moderne design, og dens resultater er bevist afmange dedikerede brugere - læs mere om units fra XO