Intraoral kamera

Brug af et intraoralt kamera i klinikken kan hjælpe dig med at forklare problemet og den efterfølgende behandling til dine patienter.Intraorale kameraer giver patienten mulighed for at se sin egen orale kavitet samtidig med, at du diagnosticerer.

Vil du vide mere?

Nordenta har indrettet klinikker siden 1990 og har mange års erfaring inden for dentalbranchen. Lad os hjælpe dig med at finde den løsning og det udstyr, der passer bedst til din klinik.

Intraoral kamera fra Topdent

TopDent er Nordentas eget varemærke. Vil du have meget for dine penge, så er TopDent svaret. Her får du høj kvalitet til lavpris, så du kan udføre behandlinger med god driftsøkonomi.

TopDent Sopro 617

Sopro 617 er et elegant kamera med en buet konstruktion, som forbedrer din adgang og visning i patientens mund. Kameraet har en 105° synsvinkel, der giver perfekt udsyn i selv de svære områder.
Kameraet er også udstyret med LED-lys og "fast fokus", der giver stor dybdeskarphed og sikrer klare billeder med korrekt geometri.

Sopro 617 har en Plug&Play løsning.

Intraoral kamera fra Dürr Dental

I mere end 7 årtier har Dürr stået for avanceret teknologi, innovation og kvalitet i dentalbranchen verden over. De arbejder målrettet på at opretholde og udvikle deres standard i fremtiden - og sikre, at det velkendte ’Made in Germany’-mærke vil blive ved med at imponere på det internationale marked.

VistaCam iX HD Smart

- Intraoralt kamera med endnu bedre billedkvalitet

VistaCam iX HD Smart har verdens første multihovedkamera i HD-opløsning. Kameraet giver knivskarpe billeder hver gang, og med det indbyggede autofokus kan der tages makroer, intraorale og extraorale billeder. Diagnosticering af karies har aldrig været hurtigere. VistaCam gør patientkommunikationen lettere og mere overbevisende.

Med USB-tilslutning.