Fra FMK til journal med kun ét klik

Nu er det lettere end nogensinde før at holde styr på dine patienters medicin. Med kun ét klik kan du overføre oplysninger fra Det Fælles Medicinkort til din patients journal. Du slipper for manuelt tastearbejde og minimerer risikoen for fejl.

I dag har alle sundhedsfaglige personer mulighed for at slå patienters medicin op i FMK. Derfor er der ingen undskyldning for ikke at kende din patients aktuelle medicin.

Undgå fejlmedicinering

FMK er integreret i al dente, og med CPR-opslag er der mulighed for adressekontrol og patientidentifikation. Ordinerer du ny medicin, kan du straks se, hvorvidt medicinen er forenelig med patientens øvrige medicin. Derudover kan du redigere den supplerende tekst fx omkring kontraindikationer, bivirkninger og samtykke, inden recepten automatisk journaliseres. FMK-modulet giver hurtigt og enkelt overblik over dine patienters medicin.

Med FMK-modulet får du:

  • Opslag i al dente på patientens medicinkort i FMK
  • Overførsel af medicin fra FMK til journalen
  • Oplysninger om lægemiddelinteraktioner, indikationer, kontraindikationer og bivirkninger
  • Elektronisk receptudskrivning fra al dente
  • Journalisering af relevante oplysninger og ændringer
  • CPR-opslag og kontrol af adresse

Vil du vide mere?

Ønsker du at vide mere om al dente? Så bestil en demonstration på din klinik. Det er gratis, uforpligtende og tager et par timer. Det foregår på din klinik, og alle kan være med.

Support

87 68 16 39 eller
43 58 44 39

Åbningstider

Mandag - fredag 7.45 - 15.00

Ved systemnedbrud

Mandag - torsdag 15.00 - 16.30
På tlf.: 87 68 16 16

Send os en sag