Bestaqua 14 ROC Clinic

To-​trins vandfiltrering på minimal plads

BWT Bestaqua 14 ROC Clinic er en kombination af en omvendt osmose membranmodul Bestaqua 14 ROC og demineraliseringsfiltret Bestdemin.

Omvendt osmose er en membranfiltreringsproces, der kombineret med et højt vandtryk, filtrerer de opløste stoffer som kalk og tungmetaller fra vandet og tillader kun rene vandmolekyler at trænge igennem. Membranens fine porer holder selv mikroorganismer, som bakterier, tilbage og sørger for, at de opløste stoffer fjernes næsten fuldstændigt.

Demineraliseringsfiltret Bestdemin efterpolerer og opretholder en ensartet lav ledningsevne i vandet.

Vil du vide mere?

Nordenta har indrettet klinikker siden 1990 og har mange års erfaring inden for dentalbranchen. Lad os hjælpe dig med at finde den løsning og det udstyr, der passer bedst til din klinik.

Slut med demineraliseret vand på dunke

Vandfiltrene leverer demineraliseret vand af høj kvalitet <0,5 μS/cm i hele driftsperioden. Du slipper for besværet med at indkøbe og håndtere demineraliseret vand på dunke.

Særdeles lave driftsomkostninger

Du slipper helt for indkøb af demineraliseret vand. Der skal kun foretages service én gang om året. Derudover er kapaciteten på filtrene høje, hvilket giver særdeles lave driftsomkostninger.

Stabil drift på autoklaver og dental units

Vandets høje kvalitet beskytter autoklaven mod driftsstop og sikrer en høj kvalitet af autoklaveringen.

Høj kapacitet giver alsidig anvendelse

Kombinationen af omvendt osmose filtrering efterfulgt af et demineraliseringsfilter giver en ekstrem høj kapacitet. Det giver mulighed for, at enheden både leverer vand til alle autoklaver og flaskevandsystemet til dental units i klinikken.

Nemt at udskifte membranmodul og filter

Éngangsfiltrene BWT Bestdemin installeres med et filterhoved, som automatisk lukker for vandet under udskiftning. Filtersystemet består af et engangsfilter og et filterhoved, som begge er fødevaregodkendt. Filtrene kræver et minimum af plads og kan udskiftes uden brug af værktøj. Nemt, enkelt og hygiejnisk.