EDI Portalen

- Sikker udveksling af sundhedsdata

Det er nu muligt via al dente at tilgå EDI Portalen. Det foregår på den måde, at man i al dente vælger, hvilken patient der arbejdes med. Herefter kan man vælge hvilken form for kommunikation man vil foretage. Klinik- og behandlerdata mm. sendes herefter krypteret via EDI Portalen og sundhedsdatanettet til modtagerens indbakke.

Der kan også håndteres henvisninger til en anden tandlæge, til hospitalet, rekvisition til WEB-req eller overflytning af en patient journal i PDF.

Denne standard er udviklet for at sikre en krypteret kommunikation med de personfølsomme data. Samtidig introduceres en ny måde at sende journaler og henvisninger mellem tandklinikker. Da alt dette vil ske via sundhedsdatanettet bringes tandlægerne nu op på samme sikre kommunikationsniveau som læger, fysioterapeuter mv.

Vi har samarbejde med MEDCOM, samt de fleste andre leverandører i dentalbranchen, lavet en fælles løsning – EDI Portalen, som drives af NASURE (National Sundheds Registre).

Vil du vide mere?

Ønsker du at vide mere om al dente? Så bestil en demonstration på din klinik. Det er gratis, uforpligtende og tager et par timer. Det foregår på din klinik, og alle kan være med.

Support

87 68 16 39 eller
43 58 44 39

Åbningstider

Mandag - fredag 7.45 - 15.00

Ved systemnedbrud

Mandag - torsdag 15.00 - 16.30
På tlf.: 87 68 16 16

Send os en sag