Find din tekniker

 


Alle vores teknikere er specialuddannede hos XO CARE, Sirona, DEXIS, Melag, Dürr, W&H, BWT og VisiQuick, ligesom de jævnligt modtager uddannelse i service og reparation af andre mærker. Vi servicerer derfor alle former for units, røntgenudstyr og småapparaturer.
 

Nordentas landsdækkende serviceorganisation har 28 medarbejdere. Selvom vi er landsdækkende, har alle vores teknikere stort lokalkendskab i deres område. Vi har tre mand på værksted­et samt fire servicekoordinatorer. 

Sikkert og effektivt

Når du booker et servicebesøg, sker planlægningen digitalt i vores planlægningssystem. I systemet kan vi også se hvilken tekniker, der er tættest på din klinik, når I har nedbrud eller brug for akut udbedring af fejl. På den måde er I sikret hurtig hjælp. Kan reparationen ikke umiddelbart afsluttes på klinikken, tilbyder vi udlånsudstyr. 

Arbejdskort giver overblik

Vi registrerer alle servicebesøg digitalt og fører logbog over klinikkens udstyr. Det giver jer et godt overblik over udstyrets historik og driftsøkonomi. Efter afsluttet besøg modtager I automatisk en mail med et arbejdskort. Her får I en oversigt over arbejdet, der er udført samt information omkring udbedring af eventuelle fejl.