Find din tekniker

 

Alle vores teknikere er specialuddannede hos XO CARE, Dentsply Sirona, DEXIS, KaVo, Melag, Dürr, W&H, BWT og VisiQuick, ligesom de jævnligt modtager uddannelse i service og reparation af andre mærker. Vi servicerer derfor alle former for units, røntgenudstyr og småapparaturer.

Nordenta har en stor serviceorganisation med udekørende teknikere i hele landet. På kontoret i Glostrup sidder et kompetent team af servicekoordinatorer, hvis fornemmeste opgave er at sikre, at du får den bedst mulige service. Her har vi også vores eget værksted, der hjælper med at efterse og vedligeholde klinikkens instrumenter, turbiner mv.

Sikkert og effektivt

Når du booker et servicebesøg, sker planlægningen digitalt i vores planlægningssystem. I systemet kan vi også se hvilken tekniker, der er tættest på din klinik, når I har nedbrud eller brug for akut udbedring af fejl. På den måde er I sikret hurtig hjælp. Kan reparationen ikke umiddelbart afsluttes på klinikken, tilbyder vi udlånsudstyr. 

Arbejdskort giver overblik

Vi registrerer alle servicebesøg digitalt og fører logbog over klinikkens udstyr. Det giver jer et godt overblik over udstyrets historik og driftsøkonomi. Efter afsluttet besøg modtager I automatisk en mail med et arbejdskort. Her får I en oversigt over arbejdet, der er udført samt information omkring udbedring af eventuelle fejl.