Panorama røntgen

Panoramarøntgen viser alle tænder i både over- og underkæbe i et enkelt røntgenbillede. Denne type kan bl. a. bruges til at undersøge knogleabnormiteter og frakturer, cyster og infektioner. Desuden kan panoramarøntgen også bruges ved bøjle-, implantat- og protesebehandlinger.

Vil du vide mere?

Nordenta har indrettet klinikker siden 1990 og har mange års erfaring inden for dentalbranchen. Lad os hjælpe dig med at finde den løsning og det udstyr, der passer bedst til din klinik.

Panorama røntgen fra Dentsply Sirona

Dentsply og Sirona fusionerede i 2016 for at blive verdens største fabrikant af professionelle dentalløsninger. Med ét globalt brand og et fokus på at give muligheden for bedre, sikrere, hurtigere dentale behandlinger er Dentsply Sirona mere dedikeret end nogensinde til at hjælpe tandlæger med at realisere endnu højere mål.

Orthophos XG 3

Høj kvalitet, lang holdbarhed og sikker. Orthophos XG3 er det perfekte udstyr til den almene tandlæge.

Orthophos E

Orthophos E har høj diagnostisk værdi og giver et fantastisk overblik, når intraorale optagelser ikke er nok.

Orthophos S 2D

Orthophos S 2D med den helt nye CSI+ sensor gør det muligt at se endnu flere detaljer.

Orthophos SL 2D

Orthophos SL 2D er et 2D panorama røntgenapparat med uovertruffen billedkvalitet.

Panorama røntgen fra KaVo

Gendex, Instrumentarium, Soredex og i-CAT har længe stået side om side og har nu slået sig sammen under ét stærkt globalt brand: KaVo. Med over 350 år af kombineret erfaring, flere millioner installationer og ekspertise fra tusindvis af specialister i mere end 120 lande tilbyder KaVo en omfattende kvalitetsportfolio af røntgenløsninger, der kan dække alle dine behov for digital røntgen på klinikken.

OP3D Pan

KaVo OP3D Panorama er en rendyrket 2D maskine, dog forberedt til dig, der senere ønsker at opgradere til 3D.