Panorama røntgen

Panoramarøntgen viser alle tænder i både over- og underkæbe i et enkelt røntgenbillede. Denne type kan bl. a. bruges til at undersøge knogleabnormiteter og frakturer, cyster og infektioner. Desuden kan panoramarøntgen også bruges ved bøjle-, implantat- og protesebehandlinger.

Vil du vide mere?

Nordenta har indrettet klinikker siden 1990 og har mange års erfaring inden for dentalbranchen. Lad os hjælpe dig med at finde den løsning og det udstyr, der passer bedst til din klinik.

Panorama røntgen fra Dentsply Sirona

Dentsply og Sirona fusionerede i 2016 for at blive verdens største fabrikant af professionelle dentalløsninger. Med ét globalt brand og et fokus på at give muligheden for bedre, sikrere, hurtigere dentale behandlinger er Dentsply Sirona mere dedikeret end nogensinde til at hjælpe tandlæger med at realisere endnu højere mål.

Orthophos S 2D

Orthophos S 2D med den helt nye CSI+ sensor gør det muligt at se endnu flere detaljer.

Orthophos E

Orthophos E har høj diagnostisk værdi og giver et fantastisk overblik, når intraorale optagelser ikke er nok.

Panorama røntgen fra DEXIS

Gendex, Instrumentarium, Soredex og i-CAT har længe stået side om side og har nu slået sig sammen under ét stærkt globalt brand: DEXIS (tidligere KaVo). Med over 350 år af kombineret erfaring, flere millioner installationer og ekspertise fra tusindvis af specialister i mere end 120 lande tilbyder DEXIS en omfattende kvalitetsportfolio af røntgenløsninger, der kan dække alle dine behov for digital røntgen på klinikken.

OP3D Pan

DEXIS OP3D Panorama er en rendyrket 2D maskine, dog forberedt til dig, der senere ønsker at opgradere til 3D.