Dental opvaskemaskiner

Med en dentalopvaskemaskine er du sikker på, at dine instrumenter er rene og tørre, inden de autoklaveres. Systemerne er lukkede, så du eliminerer smitterisikoen og sparer tid og besvær. Nordentas sortiment sikrer, at du kan få den maskine, som passer bedst til dit behov.

Vil du vide mere?

Har du brug for rådgivning? Jens K. Petersen og Peer Schneevoigt har indrettet tandlægeklinikker siden 1990, og med deres mere end 50 års erfaring tilsammen er du i trygge hænder. Lad os hjælpe dig med at finde den løsning, der passer bedst til din klinik.

Miele dentalopvaskemaskine

Miele Professional tilbyder robuste dentalopvaskemaskiner med høj ydeevne og lang holdbarhed. Kvaliteten lever op til de højeste forventninger med omhyggeligt udvalgte komponenter, som overvejende bliver produceret på deres egne fabrikker i Tyskland. For Miele betyder tysk ingeniørarbejde først og fremmest, at de tager sig af selv den mindste detalje.

PG 8581

Termodesinfektionsmaskinen sikrer grundig rengøring og pålidelig desinfektion i et lukket system.

Dentalopvaskemaskine fra Melag

I 1951 producerede Melag deres første varmluftsautoklave med aluminiumsmadkasser som beskyttelseshus. I dag, mere end 60 års erfaringer rigere, står Melag for innovation, bæredygtighed, højeste kvalitet og holdbarhed. De tilbyder et bredt dentalt produktsortiment - udelukkende produceret i Tyskland for at sikre høj, tysk kvalitet med robusthed som nøgleord.

MELAtherm 10 DTA

Med en Melag MELAtherm 10 DTA termodesinfektor sparer du tid, da maskinen har korte driftstider.