Mikroskop

Med et dentalmikroskop på klinikken kan du se selv den mindste detalje ved fx en rodbehandling, du kan forbedre diagnosegrundlaget og udføre endnu bedre og mere præcise behandlinger.

Vil du vide mere?

Har du brug for rådgivning? Jens K. Petersen og Peer Schneevoigt har indrettet tandlægeklinikker siden 1990, og med deres mere end 50 års erfaring tilsammen er du i trygge hænder. Lad os hjælpe dig med at finde den løsning, der passer bedst til din klinik.

Mikroskop fra Leica

Leica Microsystems udvikler og producerer mikroskoper til analyse af mikrostrukturer. Virksomheden findes i over 100 lande med et internationalt netværk af partnere. Kvalitet og ekspertise er fundamentet for Leicas gode renommé, som de har opretholdt i næsten 170 år. Med et mikroskop fra Leica er du sikret højkvalitetsløsninger, som efterlever
dine forventninger og overholder alle krav.

Dentalmikroskop M320

Med Leica mikroskopet kan du sidde med ret ryg og samtidig bevare fokus på patienten. Mikroskopet arbejder for dig, og du behøver ikke dreje nakken for at opnå fuldt overblik. Leica mikroskopet er specielt udviklet til tandlæger og giver knivskarpe billeder med god dybdeskarphed takket være kombinationen af HD-teknologi og LED-belysning.