Medit i700 og Medit i700 wireless

Kom i gang med digtial scan til en lukrativ pris

Medit i700 og Medit i700 wireless gør det nemt og enkelt at komme i gang med digitale arbejdsgange på din klinik – tilmed til en lukrativ pris.

Uanset valg af model (med eller uden kabel) får du en kraftfuld og effektiv scanner med åben teknologi, der giver stor fleksibilitet. 
Begge modeller er superhurtige, lette og præcise.

Medit i700

Med 2,0 meter kabel og aftageligt håndstykke.

Medit i700 wireless

Med 3 medfølgende, genopladelige batterier. Det er muligt at tilslutte strømkabel ved behov. Ledningsfri scanning gør scanningen mere komfortabel, uanset vinkel. 

Åben scanner

Du får en åben scanner og kan bruge dine scanningsdata med enhver software, der tillader import af STL-, PLY- og OBJ-filer.

Hurtig og præcis

Oplev en scanningshastighed på op til 70 FPS (frames per second) og en fremragende nøjagtighed (fuldkæbe: 10,9 μm ± 0,98)

Switch & Scan

Brug scanneren overalt på klinikken uden at skulle have en PC med rundt.

Licensfri, avanceret software

Slip for ekstra udgifter til software. Medit tilbyder gratis softwareopgraderinger i takt med at ny teknologi tilføjes.

Remote control

Betjen computeren direkte fra scanneren og undgå krydskontaminering

Spar 15% på tandteknik hos Nordenta LAB

– i 3 mdr. ved køb af en Medit scanner.

Når du køber en Medit scanner, får du samtidig en unik mulighed for at afprøve den gode kvalitet og det gode samarbejde hos Nordenta LAB til en rigtig god intropris.

Hos Nordenta LAB er vi 16 medarbejdere med tilsammen mere end 260 års  tandteknisk erfaring. Du får en kompetent samarbejdspartner, uanset om du arbejder med konventionelle eller digitale aftryk, og uanset om du skal have lavet fast eller aftagelig protetik. Vi samarbejder med et anerkendt og certificeret oversøisk laboratorie. På både den danske og oversøiske produktionslinje anvender vi den nyeste teknologi.

Vil du afprøve Nordenta LAB?
Kontakt os, så vi kan starte samarbejdet godt op.

Ring 87 68 16 11 eller mail: lab@nordenta.dk