Få en serviceaftale, der passer til dine behov

Nordenta Service tilbyder flere typer serviceaftaler, der alle kan sammensættes, så de tilgodeser behovene på din klinik. Vi er klar til at hjælpe med at finde den serviceform, der passer til din klinik, så vi sammen kan udarbejde en plan for den løbende vedligeholdelse af dit dentaludstyr.

Transparent og sikker
- Kend dine udgifter

Med en serviceaftale hos Nordenta kender du dine udgifter til eftersyn og reparation. Serviceaftalen er transparent og indeholder en fast pris for det årlige eftersyn.
Med de forskellige serviceaftaler kan vi sammensætte en pakke, der tilgodeser dine behov og krav for tryghed og driftssikkerhed. Det giver klinikken en bedre driftsøkonomi og et bedre økonomisk overblik.

Ring på telefon 87 68 16 11 (tast 2 for Service) og book et uforpligtende møde.

Software Serviceaftale

Med softwareservice sikrer du, at din røntgensoftware er velfungerende, og du får også en intern backup af røntgenbilleder i tilfælde af nedbrud.

CEREC Serviceaftale

Med CEREC-serviceaftalen sikrer du, at din klinik har velfungerende CEREC-udstyr, hvor alt er tjekket, og eventuelle slidte dele er udskiftet.

VisiQuick Serviceaftale

Med VisiQuick-serviceaftalen sikrer du, at din klinik har et velfungerende digitalt røntgen- og billedbehandlingssystem til alle dine apparater. 

8 gode grunde til at vælge Nordenta Service

Driftssikkerhed

Højere driftssikkerhed, kontinuitet og stabilitet i hverdagen gennem forebyggende vedligehold og udstyr, der fungerer optimalt.

Reparationer

Vi garanterer en responstid ved akut driftsstop på 2 eller 4 arbejdstimer, afhængig af den valgte serviceaftale.

Økonomi

Med vores transparente aftaler kender du dit udstyrs driftsøkonomi. Aftalen indeholder en fast pris for det årlige eftersyn og eventuelle reparationer.

Overholdelse af myndighedskrav

Nordenta rådgiver og vejleder klinikken i at overholde NIR og leve op til de gældende krav fra SIS og andre myndigheder.

Vandkvalitet

Få taget årlige vandprøver af unittens vand. Vandprøverne tages af et akkrediteret laboratorie.

Arbejdsmiljø

Tilfredse medarbejdere, der arbejder i et velfungerende og sikkert miljø.

Support

Adgang til hotlinesupport. Uanset hvilket problem klinikken står med, skal du kun ringe til ét sted.

Dokumentation

Vi sikrer dokumentation for udstyrets tilstand, og at alt er forskriftsmæssigt i orden.

Skal vi også hjælpe dig?


Vi er klar til at hjælpe med at finde den serviceaftale, der passer til din klinik, så vi sammen kan udarbejde en plan for det løbende vedligehold af dit dentaludstyr.

Udfyld formularen eller ring på telefon 87 68 16 11 (tast 2 for Service) og book et uforpligtende møde.