Intraoral røntgen

Når det kommer til oral sundhed, kliniske undersøgelser og patientbehandling giver intraoralt røntgenudstyr værdifuld information om progression af fx interproximal karies, sekundær karies under fyldninger samt status for rødder og knogleområdet omkring tænderne.

Vil du vide mere?

Nordenta har indrettet klinikker siden 1990 og har mange års erfaring inden for dentalbranchen. Lad os hjælpe dig med at finde den løsning og det udstyr, der passer bedst til din klinik.

Intraoral røntgen fra Dentsply Sirona

Dentsply og Sirona fusionerede i 2016 for at blive verdens største fabrikant af professionelle dentalløsninger. Med ét globalt brand og et fokus på at give muligheden for bedre, sikrere, hurtigere dentale behandlinger er Dentsply Sirona mere dedikeret end nogensinde til at hjælpe tandlæger med at realisere endnu højere mål.

Xios XG Supreme USB-sensor

Xios XG Supreme-sensoren med USB-forbindelse giver dig en høj, kontrastrig billedkvalitet uden støj.

Xios XG Supreme WiFi-sensor

Xios XG Supreme-sensoren med WiFi-forbindelse giver dig en høj, kontrastrig billedkvalitet uden støj.

Heliodent Plus

Røntgenapparatet giver dig markedets absolut bedste billedkvalitet og brugervenlighed med en fleksibel montering.

Intraoral røntgen fra DEXIS

Gendex, Instrumentarium, Soredex og i-CAT har længe stået side om side og har nu slået sig sammen under ét stærkt globalt brand: DEXIS (tidligere KaVo). Med over 350 år af kombineret erfaring, flere millioner installationer og ekspertise fra tusindvis af specialister i mere end 120 lande tilbyder DEXIS en omfattende kvalitetsportfolio af røntgenløsninger, der kan dække alle dine behov for digital røntgen på klinikken.

FOCUS

Det praktiske design og den innovative Anti-Drift mekanisme sikrer høj stabilitet og brugervenlighed.

Scan eXam

Scan eXam sikrer billeder med høj kvalitet hver gang, og den store dynamiske båndbredde giver bedst mulige diagnostiske resultater. 

Scan eXam One

Avanceret digital billedbehandling, som giver en konsistent billedkvalitet gang på gang.