Om Nordenta LAB

Nordentas eget laboratorium er skabt til at gøre det nemmere for dig, når du skal lave protetik.

Hos Nordenta LAB er vi stolte håndværkere og æstetikere til fingerspidserne.

Vi ved, hvad der skal til for at skabe en både stærk, langtidsholdbar og æstetisk restaurering, og vi deler gerne vores viden. Vi rådgiver om alt fra valg af restaureringsmaterialer, scannere og fræsere til forbrugsvarer til tandteknik.

Digital eller konventionel produktion

Uanset om du arbejder med konventionelle eller digitale aftryk, kan vi hjælpe dig med slutproduktet – førsteklasses protetik.

Dansk og oversøisk produktion

På vores dentallaboratorie i Silkeborg fremstiller vores dygtige tandteknikere alt slags arbejde i både fast og aftagelig protetik. Derudover anvender vi et anerkendt og certificeret oversøisk laboratorie.På begge produktionslinjer – dansk som oversøisk - producerer vi med den nyeste teknologi.

Dokumentation og høj kvalitet

Vi er din garant for, at der er styr på dokumentation, krav og lovgivning.
Vi registrerer hver eneste patient, så vi efterfølgende nemt kan finde oplysninger om restaureringen samt certificeringer på de anvendte materialer. Derudover får vi lavet stikprøver af vores leverandørers materialer, så vi sikrer, at materialer og råvarer lever op til vores høje krav. Vi anvender udelukkende CE-certificerede materialer, og vores oversøiske laboratorium er ISO 9001:2008 certificeret.

Bare ét sted at henvende sig

Nordenta LAB adskiller sig fra andre laboratorier ved, at alt lige fra valg og salg af scanner, rådgivning og køb af tandtekniske forbrugsvareartikler, valg af restaureringstype til fremstilling af restaurering samt service og support er samlet et sted.

Du behøver derfor kun skrive en mail til lab@nordenta.dk eller ringe pa tlf. 87 68 16 11, så kan vi være klinikken behjælpelig fra start til slut i behandlingen af din patient, uanset om det er CAD/CAM eller konventionelt aftryk. Det kan man da kalde et totalkoncept-laboratorium

Jeg synes virkelig de er gode, jeg er meget glad for dem. Det er ”piece of cake” at sende arbejde til Nordenta LAB, for de er supergode til at lave tænder af det nyeste materiale, og de ved bare, hvad de har med at gøre!

Birgitte Skadborg

Tandlæge og klinikejer - Brædstrup Implantatcenter
Birgitte Skadborg

 

Kontakt os 


Har du brug for hjælp og sparring, eller er du nysgerrig efter at vide mere om Nordenta LAB, så er du velkommen til at kontakte os på telefon eller udfyld formularen til højre.

87 68 16 11 (tryk 3 for LAB)
lab@nordenta.dk
Suensonvej 3

8600 Silkeborg​