Dentalmikroskop M320

Med Leica mikroskopet kan du sidde med ret ryg og samtidig bevare fokus på patienten. Mikroskopet arbejder for dig, og du behøver ikke dreje nakken for at opnå fuldt overblik. Leica mikroskopet er specielt udviklet til tandlæger og giver knivskarpe billeder med god dybdeskarphed takket være kombinationen af HD-teknologi og LED-belysning.

Mikroskopet giver dig fuldt overblik og optimale arbejdsbetingelser ved procedurer som lokalisering af rodkanaler og bikanaler, retrograde rodfyldninger, implantater, parodontalbehandling, rodspidsamputationer og meget mere. Du kan forstørre behandlingsfeltet helt op til 20 gange, og med den præcise punktbelysning giver du dig selv de bedste arbejdsbetingelser og patienten et ideelt behandlingsresultat.

Altid fokuseret

Med et Leica Dentalmikroskop kan du se de mindste detaljer og strukturer selv i smalle og dybe rodkanaler. MultiFoc-objektivet og de forskellige brændvidder fra 200 til 300 mm gør det muligt at skifte mellem forskellige forstørrelsesniveauer uden at miste fokus eller ændre din arbejdsposition. Du bevarer koncentrationen og effektiviteten og minimerer afbrydelser i din arbejdsgang.

Leica dentalmikroskopet er en investering, der giver optimal ergonomi, arbejdsglæde og fantastiske behandlingsresultater. Mikroskopet kan også udstyres med fuld HD-kamera og video.