al dente 10
instruktionsvideoer

– kom godt i gang med al dente 10

Overblik

Få et overblik over al dente 10’s nye udseende og se en gennemgang af vores nye forside, sidepanel og burger menu.

Patient og topbjælke

Se en gennemgang af den nye patientforside og kom godt i gang med oprettelse af patienter samt brug af vores nye topbjælke.

Journal opsætning

al dente 10 journalen er en ny oplevelse, kom godt i gang med gennemgang af ændringer samt justering så journalen vises fra sin bedste side efter dit eget behov.

Journalføring

Genkendelig men nyt flow i journalføring, se her en gennemgang af de nye funktioner og kom godt i gang med journalføring i al dente 10.

Dynamiske lister

Udvidet patientsøgning og dynamiske lister er en ny funktion der gør patientsøgning og oprettelse af dynamiske lister nemt og hurtigt. Se her en gennemgang af søgning, oprettelse af lister samt forskellige muligheder for markering på patient og aftaler.

Behandlingsplan og overslag

Ny og forbedret behandlingsplan og overslag, i denne video gennemgår vi oprettelse af en behandlingsplan samt ændringer til udskrift og journalføring af samme.

Anamnese i al dente 10

Anamnesen i al dente 10 er flyttet fra forsiden og ind i journalen. Den findes nu under knap panelet. Se med her og få en intro til anamnesen i al dente 10.

Anamnese onlinebooking

Som noget nyt i al dente, kan anamnesen oprettes, så patienten i onlinebooking kan udfylde et patient genereret helbredsskema.