Laser

Fordelene for patienterne ved anvendelse af laser er mange. Oftest undgår man den traditionelle bedøvelse, og behandlingen kan alligevel foregå helt smertefri. Samtidig heles tandkød meget hurtigere og med væsentlig lavere risiko for efterfølgende infektioner.

Vil du vide mere?

Nordenta har indrettet klinikker siden 1990 og har mange års erfaring inden for dentalbranchen. Lad os hjælpe dig med at finde den løsning og det udstyr, der passer bedst til din klinik.

SiroLaser Blue

SiroLaser Blue er den første laser med blå diode.

Den blå laser (445 nm) absorberes væsentligt bedre i blødt væv end fx en infrarød laser, og den kirurgiske indsats bliver på den måde hurtigere og mere præcis. Den høje absorption i blødt væv og den lavere absorption i vand gør, at laseren er meget effektiv, præcis der hvor der er brug for det, mens varmeudviklingen i det omkringliggende væv reduceres.

Med SiroLaser Blue er det muligt at udføre kirurgi, som med en skalpel, bare uden blødning og suturer – helt uden kontakt med vævet.

Foruden den blå diode har laseren yderligere to dioder indbygget – en med infrarød bølgelængde (970 nm) til bakteriereduktion i fx pocher eller rodkanaler og en diode med rød bølgelængde (660 nm) til biostimulation.

Den rigtige diode vælges automatisk af laseren baseret på behandlingstypen.