Inventar

DHD-produktserierne (tidligere inform) byder på skræddersyede inventarløsninger såvel som standardmoduler, der er skabt til at kunne løse enhver kliniks behov og ønsker. DHD udvikler spændende løsninger med et unikt dansk design til alle klinikrum, og deres fokus ligger på kvalitet, ergonomi og hygiejne. 

Indret med Danish Healthcare Design og Nordenta
Nordenta står inde for den gode danske kvalitet, som DHD har været kendt for siden 1981. DHD tilbyder eksklusiv og professionel totalindretning til sundhedssektoren inklusive egenudviklede inventarløsninger i høj kvalitet med fokus på ergonomi og æstetik.

Vi udstiller flere forskellige indretningsløsninger i vores showrooms, hvor du kan se og føle udstyret, inden du investerer. Du kan også lade dig inspirere i vores lookbook med eksempler på klinikker, vi har samarbejdet med i målet om en flot og hensigtsmæssig klinikindretning.

Vi kommer også gerne ud på din klinik for at høre om dine konkrete indretningsønsker og regner ud fra det et uforpligtende, konkurrencedygtigt tilbud, der tager hensyn til klinikkens specifikke behov.

Vil du vide mere?

Nordenta har indrettet klinikker siden 1990 og har mange års erfaring inden for dentalbranchen. Lad os hjælpe dig med at finde den løsning og det udstyr, der passer bedst til din klinik.