alCOM

- alCOM er jeres mulighed for at positionere jer i markedet som en innovativ og fremsynet klinik.

Kommunikationsmodulet lægger naturligt op til at kommunikere med ”mobil generationen” på deres præmisser. Email og SMS funktionerne er simple funktionaliteter som er meget enkelte at betjene. Et enkelt klik sender den besked som du tidligere brugte både tid og kræfter på. Vælg mellem alCOM Basic og alCOM Extended og luk op for et univers af muligheder der tilgodeser patienternes ønsker om at modtage information via mobiltelefonen, og klinikkens krav til hurtig og effektiv kommunikation. Med alCOM er du altid ”online”.

alCOM Basic

SMS funktionen indeholder følgende funktionaliteter: Det er muligt manuelt at sende beskeder ud til de patienter, hvis mobilnummer er registreret i patientkartoteket. Derudover er der mulighed for automatisk at reservere tid og udsende indkaldelser via email eller SMS. Email funktionen udmærker sig ved, at man med blot et enkelt klik kan sende en email til patienten. Ydermere er al dentes tekstbehandlingssystem integreret med email programmet, dette betyder, at man let kan vedhæfte dokumenter med billeder og grafik.

alCOM Extended

Extended er den udvidede del af kommunikationsmodulet, hvor følgende er muligt:

  • Identifikation af patienten ud fra det kaldende telefonnummer
  • Telefon opkald via telefonnummeret i al dente

Det vil være muligt at foretage en styring af telefonanlæg som f.eks.:

  • Voicemail
  • Telefonsvarer
  • Omstilling
  • Sætte kald på hold

Disse funktioner vil betyde at servicen til patienterne vil stige, da det altid vil være muligt at have patientens data lige ved hånden. Kommunikationen til kunderne forbedres også, da det er muligt at kommunikere på præcis den måde, som patienten foretrækker.

Vil du vide mere?

Ønsker du at vide mere om al dente? Så bestil en demonstration på din klinik. Det er gratis, uforpligtende og tager et par timer. Det foregår på din klinik, og alle kan være med.

Support

87 68 16 39 eller
43 58 44 39

Åbningstider

Mandag - fredag 7.45 - 15.00

Ved systemnedbrud

Mandag - torsdag 15.00 - 16.30
På tlf.: 87 68 16 16

Send os en sag