Autoklaver

Autoklaver er beholdere, der kan lukkes tæt, og som ved forhøjet tryk og temperatur benyttes til at sterilisere dentalt udstyr. En autoklave er forudsætningen for en troværdig dekontaminering. Nordentas sortiment præsenterer autoklaver i diverse former og størrelser, så du kan få dækket lige præcis dit behov på klinikken. Alle autoklaver kan tilsluttes vandanlæg.

Vil du vide mere?

Nordenta har indrettet klinikker siden 1990 og har mange års erfaring inden for dentalbranchen. Lad os hjælpe dig med at finde den løsning og det udstyr, der passer bedst til din klinik.

Autoklaver fra Dentsply Sirona

Dentsply og Sirona fusionerede i 2016 for at blive verdens største fabrikant af professionelle dentalløsninger. Med ét globalt brand og et fokus på at give muligheden for bedre, sikrere og hurtigere dentale behandlinger er Dentsply Sirona mere dedikeret end nogensinde til at hjælpe tandlæger med at realisere endnu højere mål. 

DAC Universal S

Overhold hygiejnekravene med et tryk på en knap og undgå krydskontaminering - helt sikkert med DAC Universal S.

Autoklaver fra Melag

I 1951 producerede Melag deres første varmluftsautoklave med aluminiumsmadkasser som beskyttelseshus. I dag, mere end 60 års erfaringer rigere, står Melag for innovation, bæredygtighed, højeste kvalitet og holdbarhed. De tilbyder et bredt dentalt produktsortiment - udelukkende produceret i Tyskland for at sikre høj, tysk kvalitet med robusthed som nøgleord.

Careclave

4-i-1 løsningen – Careclave  kombinerer rengøring, smøring, autoklavering og dokumentation i én arbejdsgang.

Vacuclave 550

2 bliver til 1. Sammenlignet med alternativet – to små autoklaver – tilbyder Vacuclave 550 betydeligt mere kapacitet med 40% mindre installationsplads.

Pro-Class

Stor volumen samt pålidelige og hurtige steriliseringscyklusser er et stærkt kendetegn for den robuste ProClass autoklave.

Premium-Class

Få rekordhurtige autoklaveringstider med den patenterede Melag ’’double jacket’’-teknologi og DRYtelligence i PremiumClass autoklaven.

MELAQuick

Quick dampsterilisation udføres på kun 7 minutter. MELAquick-serien er en troværdig partner til alle klinikker. 

Autoklaver fra W&H

W&H Nordic har 35 ansatte med hovedkontor i Täby som ligger lige udenfor Stockholm. Med et bredt udvalg af autoklaver har W&H en autoklave der passer til et hvert behov.

Lisa

Hurtig, intelligent og lydsvag autoklave, der gør den til et oplagt valg til den åbne steril. Patenteret Eco Dry+ system reducerer automatisk tørretiden efter godsmængden, hvilket giver hurtigere cyklus samt lavere elforbrug.

Lara

Lara autoklaven bygger på samme høje kvalitet som Lisa, og er den hurtigste i sin klasse. Lara dækker behovet for både små og mellemstore klinikker.

Alle autoklaver kan tilsluttes vandanlæg

Sundhedsfarlige bakterier kan være i vandet på din unit og være til fare for både patienter og personale. God vandbehandling af vandet i din unit beskytter mod legionella og sikrer, at du overholder alle krav.