FreeVision 3D mikroskop - Jadent

Gør det usynlige synligt

Tid til paradigmeskift

FreeVision 3D mikroskopet bibringer en helt ny mikroskopteknologi inden for tandbehandling.
FreeVision 3D er et brugervenligt og intuitivt mikroskop, hvor man ikke kigger i okularet, men direkte på den medfølgende skærm. Dette giver mange fordele, bl.a. forstørrelse og god ergonomi.
Mikroskopet kan anvendes inden for alle discipliner af moderne tandbehandling og giver, takket være en fremragende visualisering på skærmen, mulighed for at delagtiggøre patienten i behandlingen.

Ergonomi

Dette brugervenlige mikroskop giver dig mulighed for at arbejde i en ergonomisk korrekt position. Du kan nu behandle dine patienter blot ved at se på skærmen.
Den smalle mikroskopstander giver dig mulighed for hurtigt og nemt at placere FreeVision 3D i korrekt position.

40x forstørrelse og 3D

Du vil opleve et nyt niveau af præcision, idet skærmens høje opløsning afspejler alt ned til mindste detalje. Den fremragende optik sikrer perfekt detaljerigdom og maksimal dybdeskarphed, hvilket muliggør optimal diagnostik og behandling - lidt på
samme måde som da vi gik fra gammeldags røntgenfilm til oplevelsen med digital røntgen. Behandlingsfeltet vises forstørret (op til 40x) på skærmen og i 3D (gennem medfølgende 3D-briller). Et tilhørende dokumentationssystem giver dig mulighed for at tage og gemme 2D- og 3D-billeder samt videosekvenser.

Enestående funktioner i korte træk

  • 3D
  • Op til 40x zoom
  • Integreret LED-belysning
  • Autofokus
  • Integreret kompositindstilling
  • Håndfri - trådløs fodkontrol
  • Ergonomisk
  • 3D fladskærm med ultra HD


Kontakt os for at høre mere

Nordenta har indrettet klinikker siden 1990 og har mange års erfaring inden for dentalbranchen. Lad os hjælpe dig med at finde den løsning og det udstyr, der passer bedst til din klinik.

Sjælland/Fyn

Jens K. Petersen,
Salgschef
26 87 19 22
jkp@nordenta.dk

Jylland/Fyn

Claus Vesterlund,
Konsulent
26 87 19 63
cve@nordenta.dk

Jylland

Claus Nielsen,
Produktspecialist, røntgen
25 12 04 71
cni@nordenta.dk