alLogon

- Sikker og hurtig login til al dente


I dag skal en tandklinik kunne dokumentere, hvem der har haft adgang til persondata. Det betyder, at alle på klinikken skal have et personligt login til al dente og mindst lige så vigtigt - at der skal logges ud, når en PC forlades. alLogon gør det nemt at efterleve kravene.

Med alLogon kan brugerne nemt, hurtigt og sikkert arbejde i al dente og ikke mindst nemt logge ud. Hver bruger oprettes med en sikker kode (kompliceret kode), som parres med en personlig chip. Med chippen kan du logge ind på to måder – enten ved at lægge chippen på læseren eller ved at scanne chippen. Du skal derefter logge dig ind i al dente med din 4-cifrede kode. Når arbejdet på den aktuelle PC er endt, fjernes chippen eller scannes igen, og du er logget ud af al dente. Med en enkel 4 cifret kode sikrer klinikken, at chips ikke bliver ombyttet/forvekslet med en kollega og dermed minimeres fejl og misbrug.

Vil du vide mere?

Ønsker du at vide mere om al dente? Så bestil en demonstration på din klinik. Det er gratis, uforpligtende og tager et par timer. Det foregår på din klinik, og alle kan være med.

Support

87 68 16 39 eller
43 58 44 39

Åbningstider

Mandag - fredag 7.45 - 15.00

Ved systemnedbrud

Mandag - torsdag 15.00 - 16.30
På tlf.: 87 68 16 16

Send os en sag