al dente kurser

al dente kurser

Har du lyst til at dykke ned i al dentes mange nyttige funktionaliteter og til at blive en endnu dygtigere al dente bruger?

Byg-selv kursus giver svar på alle jeres spørgsmål

Vidste du, at I selv kan designe jeres eget kursus. I vælger selv, hvilke emner, der skal undervises i – og om I ønsker undervisning på klinikken eller online.

Tips og Tricks online

Bliv opdateret på ”det sidste nye” i al dente, så I altid bruger systemet optimalt på din klinik.

Som noget nyt kommer al dente løbende til at afholde ”Tips og tricks”- webinarer, hvor du bliver introduceret for nyheder, genveje og gode tricks, der kan være med til at optimere hverdagen på klinikken. Tips og Tricks bliver udbudt løbende, så hold øje med kurset via vores hjemmeside og nyhedsbreve.

Superbruger

Tid og sted: 12. oktober 2023, Nordenta, Glostrup
Tid og sted: 26. oktober 2023, Nordenta, Hørning

Kurset henvender sig til dig, der varetager klinikkens administrative opgaver på et allerede højt plan og gerne vil styrkes i at navigere i al dentes stamoplysninger og andre vigtige funktioner.

Send din nye medarbejder på onlinekursus

Tid og sted: Online - første tirsdag i hver måned

At kende al dentes opbygning fra starten gør at den nye medarbejder nemt kan finde funktionerne og hurtigt bliver fortrolig med systemet. Vi gennemgår de mange funktioner, der er i forbindelse med patientkontakten og journalen, så den nye medarbejder kommer trygt og godt i gang.

Få det optimale udbytte af al dente 10

Tid og sted: Efter klinikkens ønske, fx på klinikken, hos Nordenta eller andet.

Vi har med stor succes opdateret alle klinikker til al dente 10. Det opdaterede al dente minder på mange måder om det gamle, men nogle ting bliver gjort på en ny måde.