Units

Unitten er det centrale på din klinik, og det er her, du og dine medarbejdere arbejder flere timer hver dag. Samtidig er unitten en vigtig detalje, som er med til at danne patientens helhedsoplevelse af behandlingen. Derfor er det vigtigt for Nordenta, at de units, vi forhandler, lever op til de højeste forventninger.

Ergonomi, funktionalitet, nem betjening og godt håndværk er nøgleord i Nordentas unitsortiment.

Vil du vide mere?

Nordenta har indrettet klinikker siden 1990 og har mange års erfaring inden for dentalbranchen. Lad os hjælpe dig med at finde den løsning og det udstyr, der passer bedst til din klinik.

Units fra XO Care

XO CARE designer, udvikler og producerer udstyrsløsninger med ét formål: At hjælpe dig med at udføre ekstraordinær tandpleje dag efter dag, år efter år. En kvalitetsunit er en væsentlig investering, og XO CARE forstår vigtigheden af de nøje overvejelser, når dit mål er at skabe mest mulig værdi i din praksis. Derfor er en unit fra XO CARE designet til at gøre din hverdag nemmere, sørge for dit helbred og understøtte din kliniks økonomi.

XO FLOW

Digital og intuitiv som ingen anden unit

XO FLOW er en ny digital dentalunit med workflowvejledning, dental-apps, indbygget computer, netværksforbindelse og andre nye, digitale funktioner, som ikke er set før inden for odontologien.

XO FLEX

XO FLEX er en unit, der er baseret på mere end 65 års erfaring. Du får et væld af lækre detaljer, ergonomisk design og æstetik i verdensklasse.

Med XO FLEX får du fuld fleksibilitet, imens du udfører kvalitetsbehandlinger.

Units fra Dentsply Sirona

Dentsply og Sirona fusionerede i 2016 for at blive verdens største fabrikant af professionelle dentalløsninger. Med ét globalt brand og et fokus på at give muligheden for bedre, sikrere og hurtigere dentale behandlinger er Dentsply Sirona mere dedikeret end nogensinde til at hjælpe tandlæger med at realisere endnu højere mål. 

Intego/Intego Pro

Dentsply Sironas Intego serie har designlinjer fra Sinius og Teneo. Her er patientkomforten i højsæde, og designet giver stor bevægelsesfrihed.

 

Intego Ambidextrous

Dentsply Sirona har udviklet Intego Ambidextrous, som er en unit for både højre- og venstrehåndede tandlæger med ergonomi som omdrejningspunkt. 

Sinius

Sinius er en unit fra Dentsply Sirona, som passer ind i enhver klinik med sin lethed, elegance og gennemtænkte funktioner.

 

Axano

Ægte innovation er, når fremtidens behov imødekommes

Axano kombinerer smagfuldt design med et meget højt komfortniveau og funktionelle, innovative løsninger. Slanke linjer, ”ambient light” og ”smart touch” giver tilsammen et moderne og elegant udtryk.