Ovne

Sidste step i chairside CAD/CAM-processen er brænding. En brænding er en proces med høje temperaturer, hvorfor en speciel porcelænsovn er nødvendig. Nordentas sortiment byder på diverse ovne, men fælles for alle er høj kvalitet, så du kun skal tage stilling til dine behov på klinikken.

Vil du vide mere?

Nordenta har indrettet klinikker siden 1990 og har mange års erfaring inden for dentalbranchen. Lad os hjælpe dig med at finde den løsning og det udstyr, der passer bedst til din klinik.

Ovne fra Dentsply Sirona

Dentsply og Sirona fusionerede i 2016 for at blive verdens største fabrikant af professionelle dentalløsninger. Med ét globalt brand og et fokus på at give muligheden for bedre, sikrere, hurtigere dentale behandlinger er Dentsply Sirona mere dedikeret end nogensinde til at hjælpe tandlæger med at realisere endnu højere mål.

Ovne fra Ivoclar Vivadent

Ivoclar Vivadent beskriver sig selv som succesfulde i fortiden, stærke i fremtiden. Dette afspejler sig ligeledes i deres produkter. Med udstyr fra Ivoclar Vivadent går du en stærk fremtid i møde, hvor du altid kan se tilbage på en succesfuld fortid. Uddannelse og træning er en af hjørnestenene hos Ivoclar Vivadent, hvorfor de ikke bare følger med de
nyeste tendenser men skaber dem.

Ovne fra Vita

Hvis innovative, højkvalitetsløsninger er hvad du leder efter, så er VITA-dentalprodukter de rette for dig. VITA er verdenskendt for højkvalitetsprodukter med konsistente, kompetente resultater. Siden firmaets oprettelse i 1924 har deres prioritet været dentale teknikere, tandlæger og patienter, og ambitionen om at give højkvalitetsløsninger
er stadig den altoverskyggende ledestjerne for VITA.