Spørg bare al dente


Vi har her samlet nogle ofte stillede spørgsmål, som al dente modtager fra kunderne. Hvis ikke du skulle finde svar på dit spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores support.

Økonomi


Hvordan sætter man tilskud på regning?

Man kan sætte tilskud på regning i regningsfanen. 
Se vejledning


Hvordan bogfører jeg sygesikringsafregning?

Sygesikringsafregningen skal bogføres via ”stamdata”, fanen ”debitorer”, vælg ”amtskommune” i dropdown og vælg Regionen. Herefter skal man åbne ”åbne poster” og bogføre. Vedr. selve bogføringen se de to vejledninger nedenfor.
             Bogføring af sygesikringsafregning
             Bogføring af sygesikringsafregning med 5,6% reduktion af patientstilskud


Jeg kan ikke betale regning, hvorfor?

Du kan ikke betale regning, da du er kommet ind i et nyt regnskabsår og mangler at åbne et nyt regnskabsår. Det kan du gøre inde i ”økonomi”, fanen ”regnskab”. Her er et felt som hedder  ”slutdato”. Her skal du ændre datoen et år frem.

Vil du vide mere?

Ønsker du at vide mere om al dente? Så bestil en demonstration på din klinik. Det er gratis, uforpligtende og tager et par timer. Det foregår på din klinik, og alle kan være med.

Makro

Hvordan opsætter man ny makro?

Ny makro kan spare dig for meget tid i hverdagen. Det er derfor vigtigt at du sætter de makroer op som passer dig. I denne vejleding kan du se hvordan du får lavet en ny makro. 

Se vejledningen her

Sygesikringen Danmark

Hvordan sikrer jeg mig at vores danmarkskoder og danmarkspriser er korrekte?

Det er klinikkens eget ansvar at sikre at ydelserne har de korrekte koder og priser. Al dente opdaterer priserne ud fra hvilke danmarkskoder der er indtastet på ydelserne. På nedenstående link kan du finde takster for Sygeforsikring Danmark med danmarkskoder.

Takster for Tandbehandling