Go Digital med Nordenta i hånden

Overvejer du at digitalisere klinikkens aftryk, er vores koncept ”Go Digital” lige noget for dig. Ud fra klinikkens behov hjælper vi dig med at finde den helt rigtige scanner til en god pris. Uanset om du ønsker at scanne og sende de digitale aftryk til Nordenta LAB eller om du selv vil fræse, har vi det rigtige udstyr til dig.

5 gode grunde til at "Go Digital" med Nordenta

 

Vi hjælper dig godt i gang

Nordenta hjælper med at installere, undervise og supportere klinikken i optimal brug af den valgte scanner. I får intensiv support med en fast tandtekniker indtil klinikken føler sig helt tryg. 

Tættere samarbejde - flere fordele!

Du opnår både faglig og økonomisk gevinst af ”Go Digital” samarbejdet.  Få fx en god aftale på forbrugsvarer.

Du får et stærkt LAB team i ryggen

Hos Nordenta LAB ved vi, hvad der skal til, for at skabe en stærk, langtidsholdbar og æstetisk restaurering. Vi rådgiver meget gerne, fx om valg af restaureringsmaterialer. 

Én samarbejdspartner

Har du brug for hjælp, skal du henvende dig ét sted – uanset om du ønsker rådgivning til valg af restaureringsmaterialer, scanner og fræser eller forbrugsvarer.

Dokumentation og høj kvalitet

Vi er din garant for, at der er styr på dokumentation, lovgivning og garantier. 
Vi får lavet stikprøver af vores leverandørers materialer, så vi sikrer, at materialer og råvarer lever op til vores høje krav.


Har du brug for rådgivning?

Nordenta har indrettet klinikker siden 1990 og har mange års erfaring inden for dentalbranchen. Lad os hjælpe dig med at finde den løsning og det udstyr, der passer bedst til din klinik.

Udfyld formularen eller kontakt en af vores udstyrs konsulenter herunder.