Nordenta LAB

Hos Nordenta LAB er vi stolte håndværkere og æstetikere til fingerspidserne.

Vi ved, hvad der skal til for at skabe en både stærk, langtidsholdbar og æstetisk  restaurering – og vi  deler gerne vores viden. Læs videre og se, hvordan vi kan hjælpe dig med førsteklasses protetik.

Digital eller konventionel produktion

Uanset om du arbejder med konventionelle eller digitale aftryk, kan vi hjælpe dig med slutproduktet – førsteklasses protetik.

Dansk og oversøisk produktion

På vores laboratorie i Silkeborg fremstiller vores dygtige tandteknikere alt slags arbejde i både fast og aftagelig protetik. Derudover anvender vi et anerkendt og certificeret oversøisk laboratorie.På begge produktionslinjer – dansk som oversøisk - producerer vi med den nyeste teknologi.

Dokumentation og høj kvalitet

Vi er din garant for, at der er styr på dokumentation, krav og lovgivning.
Vi registrerer hver eneste patient, så vi efterfølgende nemt kan finde oplysninger om restaureringen samt certificeringer på de anvendte materialer. Derudover får vi lavet stikprøver af vores leverandørers materialer, så vi sikrer, at materialer og råvarer lever op til vores høje krav. Vi anvender udelukkende CE-certificerede materialer, og vores oversøiske laboratorium er ISO 9001:2008 og ISO 13485:2003 certificeret.

Mød din tandtekniker

Mød Nordenta LAB's dygtige tandteknikere med et fingersnilde og en sans for detaljer, som vi andre nærmest kun kan misunde.

gode grunde til at vælge Nordenta LAB

Digital og konventionel

Vi producerer både med digitale og konventionelle aftryk og garanterer et produkt af højeste kvalitet.

Dansk og oversøisk produktion

Vi har to produktionslinjer
– en dansk og en oversøisk.

Dokumentation

Vi er din garant for, at der er styr på dokumentation, krav og lovgivning.

Sikkerhed

Vi registrerer hver eneste patient, så vi efterfølgende nemt kan finde oplysninger om restaureringen samt certificeringer på de anvendte materialer.

Fleksible

Vi modtager scanninger fra CEREC, TRIOS, iTero og Medit scannere, og vores danske og oversøiske laboratorier er certificeret til alle fire typer.

Digital produktion

De fleste vil anerkende, at protetikområdet har gennemgået en digital revolution. Det digitale aftryk er kommet for at blive, og det kommer fremover til at ændre protetikkens fremstillingsteknik markant. Nordenta LAB tilbyder nogle meget spændende løsninger på den digitale side. 

Vi ved, det kræver omstilling at gå fra konventionel til digital arbejdsgang.
Derfor sørger vi for, du kommer godt fra start og altid har mulighed for rådgivning og sparring.

Konventionelt aftryk

Med konventionelt aftryk hos Nordenta LAB får du service og høj kvalitet til en fornuftig pris.

På den konventionelle del tilbyder Nordenta LAB teknik fremstillet i Østen. Vi har indgået et samarbejde med et meget anerkendt laboratorium, og vi tilbyder teknik i en meget høj æstetisk kvalitet. Vores egne teknikere foretager kvalitetskontrol af aftrykkene, inden de sendes til Østen – og af restaureringerne, når de kommer retur.
 

 


Jeg har brugt Nordenta LAB i 5 år nu, både dansk og oversøisk produktion. Servicen og kvaliteten er bare god. De er hjælpsomme og søde, og der er ikke noget som helst at sætte en finger på.

Christina Beck

Tandlæge - Hvidtand, Hvidovre

Kontakt Nordenta LAB

Har du spørgsmål til Nordenta LAB, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 87681611 og tryk 3 for LAB eller udfyld formularen til højre.

87 68 16 11

- tast 3 for LAB

Fragtfri levering

Alle ordrer fra LAB bliver leveret fragtfrit

Åbningstider

Man-tor 8.00-16.30
Fre 8.00-15.00