Showrooms

Nordenta har showrooms i både Hørning og Glostrup, som giver dig mulighed for at se og føle udstyret, inden du investerer i det. Du kan også finde inspiration til din klinikindretning i vores 1:1 indrettede klinikrum. Sammen med vores kompetente og erfarne rådgivere kan det give dig en god fornemmelse af udstyr, inventar og muligheder - og om det er noget for dig og din klinik.

Vil du vide mere?

Nordenta har indrettet klinikker siden 1990 og har mange års erfaring inden for dentalbranchen. Lad os hjælpe dig med at finde den løsning og det udstyr, der passer bedst til din klinik.

Showroom i Hørning

På Nordentas hovedkontor i Hørning finder du et bredt udvalg af dentaludstyr og inspirerende eksempler på klinikindretning med alt fra units over inventarløsninger til belysning.

Dentaludstyr i inspirerende omgivelser

Du finder masser af inspiration til fx. en helt ny klinik, mindre ombygninger eller til din næste unit, røntgenapparat eller andet dentaludstyr. Det hele er præsenteret i virkelighedstro indretninger, så du får den bedste fornemmelse af udstyr, inventar og muligheder.

Showroom i Glostrup

På Nordentas kontor i Glostrup finder du et bredt udvalg af dentaludstyr og inspirerende eksempler på klinikindretning med alt fra units over inventarløsninger til belysning.

Dentaludstyr i inspirerende omgivelser

I showroomet finder du inspirerende indretninger med skabe fra DHD (tidligere inform), units fra XO CARE og Dentsply Sirona og forskelligt småudstyr. Alt er indrettet til at give dig en virkelighedstro fornemmelse af udstyrets funktioner og optimale placering i forhold til hinanden. Det giver dig det bedste grundlag for at træffe beslutning om, hvilket udstyr du vil anskaffe til din klinik.

Vores kompetente og erfarne rådgiver Jens K. Petersen har indrettet tandlægeklinikker siden 1990. Han inviterer dig gerne til en god kop kaffe og rådgivning i showroomet i Glostrup, så i sammen kan vende mulige løsninger til dig og din klinik.