Hvilket blegeprodukt passer dine patienter?

Professionelle resultater – hjemme hos patienten.

Opalescence PF

Opalescence PF til hjemmeblegning er et professionelt tandblegemiddel. Opalescence PF giver et strålende, hvidt smil med brug af blegeskinner, som fremstilles individuelt til den enkelte patient. Efter instruktion og første anvendelse på klinikken kan patienten let og enkelt anvende blegeskinnerne derhjemme.
Opalescence-gel til hjemmeblegning findes i to koncentrationer, 10 og 16 % carbamidperoxid, og er perfekt, hvis du ønsker flere valgmuligheder. Opalescence-gel til hjemmeblegning fås kun hos tandlægen og gør det muligt at opnå professionelle blegeresultater på en praktisk, sikker og effektiv måde.

  • Opalescence PF blegegel indeholder kaliumnitrat og fluor, som modvirker sensitivitet og hjælper med til at holde emaljen sund i hele blegeperioden.
  • Produkterne er sammensat, så de forhindrer udtørring og tilbagefald af farven.
  • To koncentrationer gør behandlingen mere fleksibel.
  • Tre smagsvarianter: mint, melon og smagsneutral (regular).
  • Kan bruges om dagen eller natten.
  • Indeholder 10% eller 16% carbamidperoxid

Køb Opalescence PF her

Blegning to-go

Opalescence Go blegegel giver professionelle blegeresultater til de patienter, der ønsker at opnå et hvidt smil, mens de er på farten. Opalescence Go leveres i forfyldte engangsskinner, der er klar til brug, så din patient ikke behøver at vente på at få fremstillet modeller og individuelle skinner. I stedet kan blegningen begynde, så snart patienten har modtaget instruktion og den første behandling på klinikken. Fås i to behagelige smagsvarianter: Mint og Melon.

Sikker

Opalescence Go er en højeffektiv, sikker og enkel blegemetode. Hver Opalescence Go-skinne er forfyldt med en effektiv blegegel, der ikke flyder ud på tandkød og slimhinder. Opalescence-gelen indeholder også kaliumnitrat og fluor. Det er vist, at kaliumnitrat og fluor kan bidrage til at reducere caries, mindske sensitivitet, øge hårdheden af emaljen og forbedre tændernes generelle sundhed.

Effektiv

Opalescence Go har en koncentration på 6% hydrogenperoxid (brintoverilte), der kan give utrolige resultater efter blot få dages behandling.

Enkel

Opalescence Go består af innovative, forfyldte blegeskinner, der passer komfortabelt på tænderne. Skinnerne er diskrete og til engangsbrug, så det er let at blege, mens man er på farten. Opalescence Go er en økonomisk løsning, skal blot anvendes 60-90 minutter én gang pr. dag.

Køb Opalescence Go her

Opalescence Whitening tandpasta

Opalescence™ blegetandpastaen fjerner misfarvninger på overfladen og er så skånsom, at den kan bruges hver dag, takket være den unikke trisilikatblanding.

  • Sikker til langvarig, daglig brug
  • Fjerner overfladiske misfarvninger, så tænderne bliver to farvenuancer lysere på bare én måned
  • Indeholder natriumfluorid, der hjælper mod caries og styrker emaljen
  • RDA-værdi på kun 90 sikrer optimal beskyttelse af emalje, dentin og restaureringer

Se video, der demonstrerer hvordan tandpastaen virker, nederst på siden. 

Køb OpalescenceWhitening tandpasta her

Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet fem ofte stillede spørgsmål om blegning til dig.

Klinisk case

Læs en klinisk case af tandlæge Christel Bruun-Eriksen og tandplejer Tanja Falck, hvor der er udført professionel tandblegning som led i en æstetisk behandling. 
 

Video: Sådan bruger du Opalescence Go

Video: Sådan virker Opalescence tandpasta

Relaterede artikler