Plum: Gør hånddesinfektion synlig og let tilgængelig med en hygiejneløsning

Rene hænder er en del af den daglige rutine på alle tandklinikker. Hænderne er vores største smittekilde, og en effektiv og veldokumenteret hånddesinfektion er uundværlig for at øge hygiejnen og forebygge smittespredning.

Hånddesinfektionen skal være lettilgængelig og nem at anvende. Med en Plum dispenserløsning kan hånddesinfektionen placeres lige dér, hvor der er størst behov. Hvad enten det er på væggen, på receptionsskranken eller indenfor døren til klinikken:

  • Dispenserne er nemme at montere på væggen. De fås enten med eller uden kappe, med eller uden albuebetjening samt som elektronisk eller manuel dispensering.
  • Med en gulvstander får du en mobil løsning, så du kan placere dispenseren med hånddesinfektion frit i rummet og på steder, hvor det ellers ikke er muligt at have væghængte dispensere.
  • NYHED: Vi har netop lanceret en bordmodel, som indeholder en elektronisk dispenser, og som gør det muligt at placere hånddesinfektionen på f.eks. receptionsskranken.
  • Sortimentet indeholder desuden et udvalg af drypbakker, så dryp og spild undgås.
  • Plum dispensere kan også anvendes sammen med 1 liters poser med håndsæbe til den daglige håndhygiejne.

Vi anbefaler, at der anvendes en 85% ethanolbaseret hånddesinfektion. Til Plum dispensere kan anvendes 1 liters poser med Plum Hånddesinfektion 85% i enten flydende eller gel form. Begge indeholder glycerol og har en genindfedtende effekt for en skånsom desinfektion. Plum Hånddesinfektion opfylder retningslinjerne i NIR (Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer), er godkendt i henhold til gældende lovgivning og er vurderet egnet af CEI (Central Enhed for Infektionshygiejne).

Se skema over god håndhygiejne her. Den kan printes ud og hænges ved diverse håndvaske på klinikken, hvis I ønsker. 

Se Plums forskellige dispenserløsninger på denne overskuelige flyer, hvor sortimentet af dispesere, standere og drypbakker er listet. 

Vidste du, at du skåner miljøet med CombiPlum dispensersystem?

CombiPlum dispensersystem er udviklet af det tidligere Plum - nu Kiilto - med formålet at minimere mængden af emballage og dermed affald. 

Systemet består af en række dispensere til sæbe og hånddesinfektion. De tynde poser, lavet af tynd folie, reducerer mængden af emballage med hele 60%. Desuden dannes der et undertryk i poserne ved brug, der får dem til at krype i takt med at de tømmes. Det giver, i modsætning til flaskerne, mindre affald til bortskaffelse

Minimalt affald: 

  • 60% mindre emballage
  • Minimum restprodukt i posen
  • Minimum affald til bortskaffelse
  • Færre transportomkostninger idet der kan være flere produkter på pallen

Relaterede artikler