MTA Flow - Let at blande, let at applicere

MTAFlow er en bioaktiv reparationscement velegnet til bl.a. pulpaoverkapning, lukning af perforationer, ved resorptioner og til retrograd rodfyldning.

En af de unikke fordele ved MTAFlow er, at MTA-pulveret blandes med en gel i stedet for med vand, hvilket giver en ensartet, sammenhængende konsistens, som er let at bruge. MTAFlow kan - afhængig af indikation – blandes til forskellige konsistenser. Materialet appliceres med Ultradents sprøjter og spidser. Det sikrer en præcis applicering - og gør samtidig brugen af specielle MTA-pistoler, der skal rengøres hver gang, overflødig.

NYT! Nu også i en hvid udgave, der ikke misfarver

MTAFlow™White har de samme unikke egenskaber som den originale MTAFlow. Takket være en ny formel misfarver den ikke og er ikke synlig i den æstetiske zone. 

 

Den rette konsistens til den rette procedure

Blandingsforholdet mellem MTAFlow-cementens pulver- og gelkomponenter afhænger af proceduren. Anvend en tyk konsistens til pulpaoverkapning, ved perforation til kronepulpa samt ved pulpotomi. Anvend en tynd konsistens til resorption, apeksificering og apikal forsegling og en putty-konsistens til retrograd rodfyldning.
Uanset hvilken konsistens, du har brug for, kan du regne med, at MTAFlow reparationscement er effektiv, jævn og let at applicere præcist.

INDIKATIONER PULPAOVERKAPNING, PERFORATION TIL KRONEPULPA, PULOTOMI RESORPTION, APEKSIFICERING, APIKAL FORSEGLING RETROGRAD RODFYLDNING
PULVER (MÅLESKE) 2 store skefuld (0,26 g) 1 stor skefuld plus 1 lille skefuld (0,19g) 1 stor skefuld plus 1 lille skefuld (0,19g)
GEL 2 dråber 3 dråber 1 dråbe*
KONSISTENS Tyk Tynd Putty
APPLICERINGSTIP Micro Tip (20 G) NaviTip® (29 G) Applicering uden sprøjte
*Afhænger af den ønskede konsistens

 

 

 

 

 

 

Pulpaoverkapning               Pulpotomi                    Perforation til kronepulpa

 

 

 

 


Resorption                       Apeksificering                    Apikal forsegling           Retrograd rodfyldning