PerioPlus+ Serien fra Curaprox

Klorhexidin og Citrox® - det perfekte makkerpar

PerioPlus+ Serien består af 4 forskellige slags mundskyl (0,05%-0,20% CHX), en gel (0,5% CHX) og en tandpasta (0,09% CHX).

Serien indeholder ikke kun Klorhexidin, men også CITROX® - en ingrediens, der naturligt stammer fra bitre appelsiner. CITROX® er kombineret med polylysinaminosyrer for øget effektivitet og forlænget virkningstid.

Patienterne kan høste fordelene ved de naturlige ingredienser i Perio Plus+ serien, som effektivt bekæmper bakteriel plak samt beskytter tænder og tandkød mod orale sygdomme som caries, gingivitis og parodontitis.

Den kombinerede styrke af Klorhexidin og CITROX® i én alkoholfri formel reducerer risikoen for infektion og sikrer:

  • beskyttelse mod en bred vifte af bakterier,
  • reduceret smagsforstyrrelse,
  • minimal misfarvning,
  • en behagelig smag.

Som en alkoholfri opløsning indeholder Perio Plus+ også PVP-VA, der danner en beskyttende film på tænderne, tandkødet og slimhinderne. PVP-VA er kombineret med xylitol for at sikre langvarige resultater i op til 12 timer og giver et stærkt forsvar mod caries.

Hvornår kan Perio Plus+ anvendes?
Perio Plus+ produkterne er designet til at hjælpe med at håndtere akutte tandproblemer. De er beregnet til enten kort- eller langtidsbrug, afhængigt af den enkelte patients behov. Perio Plus+ kan anvendes før og efter invasive tandbehandlinger (f.eks. tandudtrækninger, tandimplantatbehandling eller parodontalbehandling), for at undgå risikoen for infektion. Det er ideelt som et midlertidigt supplement til bl.a. behandling af caries, gingivitis, parodontitis og periimplantitis.
 
Hvad er CITROX®?
CITROX® er et naturligt stof, der udvindes af bitre appelsiner. CITROX® er fremstillet af naturligt afledte, ikke-toksiske, allergivenlige og ikke-korrosive ingredienser og udnytter de bioflavonoider (plantebaserede forbindelser), der findes i planter. Bioflavonoider kan ikke blot beskytte kroppen mod oxidative skader og skader fra frie radikaler. Dette er med til at helbrede sår og støtte et sundt immunsystem.
 
Perio Plus+ giver minimale misfarvninger
Trods minimale misfarvninger er det stadig vigtigt, at patienterne under behandlingen med Perio Plus+ bør undgå kontakt med tobak og fødevarer, der kan give pletter på tænderne - herunder kaffe, rødvin, juice, grøn og sort te, bær, safran og karry. I kombination med en god mundrengøring kan dette minimere risikoen for misfarvning.
 
En ægte compliance-booster
Mens tilføjelsen af de aktive ingredienser i Perio Plus+ gør hele forskellen for tandlægerne, gør smagen hele forskellen for patiententerne. Den behagelige, friske mintsmag minimerer smagsforstyrrelser og er blevet positivt modtaget af patienterne, hvilket øger deres lyst til at følge reglerne for efterbehandling. Derudover indeholder Perio Plus+ ingen alkohol eller natriumlaurylsulfat, hvilket sikrer, at klorhexidin forbliver effektivt og at mundslimhinden ikke irriteres.
 
En lidt anderledes, men utroligt effektiv mundskyl

En helt særlig mundskyl til forebyggende og ekstra intensiv pleje efter operationer er den helt nye Perio Plus+ Regenerate Mundskyl. Kombinationen af klorhexidin og Citrox® giver en ultimativ beskyttelse mod bakterier, og samtidig er denne mundskyl tilsat  Hyaluronsyre, som er anbefalet særligt efter operationer. Hyaluronsyre regulerer fugtniveauer, fremmer cellevækst og sætter fart på ophelingen.
”Ligesom at sætte et plaster på såret.”
 
Hvorfor hyaluronsyre?
Hyaluronsyre lyder en smule skræmmende, men det er faktisk en helt fantastisk, fugtbindende væske, som menneskekroppen helt naturligt producerer.
 
Regenerate mundskyl, 200 ml.
0,09% CHX + Citrox

- Ideel til langtidsbrug (op til 1 måned)
- Hurtig og smertefri opheling
- God til intensiv pleje efter kirurgi
 
 
 
Perio Plus+ Forte Mundskyl, 200 ml.
0,20% CHX + Citrox
- Ideel til korttids brug (3-7 dage) før og efter invasive orale indgreb
- Indeholder den højeste koncentration af CHX af alle mundskyl fra Curaprox
- Beskytter tænder og tandkød
 
 
Perio Plus+ Protect Mundskyl, 200 ml.
0,12% CHX + Citrox
- Ideel til langtidsbrug (op til 3 uger)
- Beskytter mod en række mundsygdomme inkl. gingivitis og parodontitis
 
 
 
 
 
 
Perio Plus+ Balance Mundskyl, 200 ml.
0,05% CHX + Citrox

- Ideel til langvarig vedligeholdelse (op til 1 md.) af mundhulen
- Hjælper patienter, der er i stigende risiko for tandsygdomme
- Beskytter tænder og gummer
 
 
 
Perio Plus+ Support Tandpasta, 75 ml.
0,09% CHX + Citrox

- Udviklet til at give intensiv pleje i mundhulen
- Reducerer inflammation samt infektion
- Anbefalet 2 gange dagligt op til 1 md. eller efter aftale med din tandlæge
- Ingen irritation af slimhinder
- Ingen smagsforstyrrelser
 
 
 
PerioPlus+ Focus Gel, 10 ml.
0,50% CHX + Citrox

- Udviklet til at give intensiv pleje til udvalgte områder i mundhulen
- Reducerer og bekæmper inflammation samt infektion
- Anbefalet 2 gange dagligt i 3-7 dage
- Ingen smagsforstyrrelser
- Ingen irritation af den orale flora
 
 
 
Curaprox anbefaler
For en optimal intensiv tand- og mundpleje til dine patienter anbefales der en kombination af Perio Plus+ Regenerate Mundskyl, Perio Plus+ Support Tandpasta og Perio Plus+ Focus Gel.
 
 
 

Relaterede artikler