Voco: Futurabond U i hygiejnisk SingleDose

Med Futurabond U i SingleDose er VOCO den eneste producent, som tilbyder en dualhærdende adhæsiv i engangsdoser. Den patenterede SingleDose giver en enkel og hurtig arbejdsgang, eliminerer blandingsfejl og er desuden meget hygiejnisk.

Futurabond U er desuden et særdeles alsidigt bindingssystem, der kan bruges til såvel direkte som indirekte restaureringer, til både lyshærdende, dualhærdende og kemisk hærdende indikationer, og til alle materialer som fx metal, keramik og zirkonium uden brug af ekstra primer.
Selv-æts, selektiv ætsning eller total æts: Futurabond U giver behandleren valget mellem forbehandling af de hårde tandvæv, afhængig af den individuelle kliniske situation og den foretrukne måde at arbejde på.

Når Futurabond U appliceres i et enkelt lag opnås en sikker adhæsion til forskellige materialer såsom metal, zirkonium/aluminiumoxid og silikatkeramik, uden brug af  en ekstra primer. Denne universaladhæsiv er fuldstændig kompatibel med alle lyshærdende, dualhærdende og selvhærdende methacrylatbaserede kompositmaterialer og er velegnet til både direkte og indirekte restaureringer -  uden yderligere aktivator til dualhærdning.

Futurabond oversigt

Applicering i ét step – sikker adhæsion.

Den innovative sammensætning af Futurabond U med funktionaliserede SiO2-partikler sikrer bindingssystemets fremragende filmdannende egenskaber. Adhæsivet kan således optimalt fugte de eksponerede kollagenfibre og det mikroretentive ætsmønster på emaljen. Under polymeriseringen hærder de resintags, der strækker sig ind i dentinkanalerne, og styrker dermed bindingen til kollagenfibrene i hybridlaget. Pålidelig dannelse af resintags i dentinen er den bedste beskyttelse mod postoperativ sensitivitet.

Video: Sådan anvender du Futurabond U

Voco har lavet en serie af 12 korte videoer, der viser, hvordan du anvender Futurabond U.  

Se den første video i rækken her: