TePe GOOD - en mere miljøvenlig tandbørste i biobaseret plast

TePe GOOD™ er en mere miljøvenlig tandbørste fremstillet af bioplast, der har de samme gode produktegenskaber som TePes andre tandbørster.

 

Fordi den fremstilles af fornyelige råmaterialer, er det nu muligt at genoptage op til 95 % af CO2-udledningen i løbet af dens livscyklus. Tandbørsten er det første produkt i TePes nye samlede bæredygtighedsinitiativ GOOD – et initiativ, der skal gøre en forskel, både for miljøet og vores egen skyld.

Lad os præsentere TePe GOOD™

TePe GOOD™ tandbørsten er et mere miljøvenligt alternativ fremstillet af biobaseret plast, der har de samme gode produktegenskaber som TePes andre tandbørster. Tandbørsten fremstilles af fornyelige råmaterialer, hvilket betyder, at vi nu kan genoptage op til 95 % af CO2-udledningen i løbet af dens livscyklus.

Fremstillet af fornyelige ressourcer

Børstehårene er fremstillet af ricinusolie, og skaftet er fremstillet af sukkerrør. Ligesom TePes andre produkter fremstilles TePe GOOD™ i Malmø med grøn energi, delvist fra TePes eget solcelleanlæg. TePe GOOD™ fås i 3 størrelser: Regular Soft, Compact Soft og Mini Extra Soft – en mere miljøvenlig tandbørste til hele familien.

Godt for os – godt for miljøet

TePe GOOD™ tandbørsten er det første produkt i TePes nye samlede bæredygtighedsinitiativ GOOD. Et initiativ, der skal gøre en forskel, både for miljøet og for vores egen skyld. Tandbørsten symboliserer starten på en rejse. Yderligere oplysninger om GOOD finder du her.

En bæredygtig rejse

Se TePes video om den bæredygtige tandbørste - We've done great. Now it's time to do GOOD!

Anbefales af  

TePe anbefales af Danske Tandplejere og er størst i Sverige inden for tandbørster. Som førende virksomhed inden for oral sundhed fremstiller og sælger TePe funktionelle produkter af høj kvalitet til oral sundhed, som er udviklet i tæt samarbejde med tandplejeeksperter. TePe – oral sundhed siden 1965

Relaterede artikler