RØNVIG CALAJECT

CALAJECT™ er RØNVIG’s anden generation af computerstyret bedøvelse. Ligesom alle andre produkter fra RØNVIG Dental er CALAJECT™ designet, udviklet og produceret i Danmark. Den kompromisløse kombination af stilrent dansk design og funktionalitet er en af grundene til, at tandlæger over hele verden bruger CALAJECT™ hver dag.

 

Hør hvordan tandlæge Anders Boel har glæde af CALAJECT™ til dagligt.

Simpel og alsidig

CALAJECT™ har 3 programindstillinger til intraligamentær- og palatinal injektion, infiltrationer og ledningsanalgesi. Den har et brugervenligt design og aktiveres vha. en fodpedal.

Patientvenlig

Med computerstyret bedøvelse er det muligt at udføre mere skånsomme injektioner. Den kontrollerede injektionshastighed sikrer et så jævnt flow af analgesivæsken, at selv palatinale injektioner kan udføres, uden at patienten føler ubehag eller smerte (1).

Ergonomisk

Penne-grebet sikrer, at du kan sidde i en afslappet og ergonomisk stilling, når du injicerer. Du bruger ingen fingerkræfter og undgår derved belastning af muskler og led.

Tillidsskabende

Patienter, som oplever, at det ikke gør ondt at blive bedøvet, bliver mere afslappede i tandlægestolen – en stor gevinst for både patienten og tandlægen. 

Tilfredse patienter deler også gerne deres oplevelse med andre og i den forbindelse er en tandlæge ”som ikke gør ondt” et vigtigt kriterium, når en patient vælger tandlæge.

Omkostningsneutral

CALAJECT™ anvendes med standard dentalkanyler og turbuler. Ingen specielle forbrugsartikler er påkrævet.

Tandlægeudtalelser:

Tandlæge Jan Frydensberg Thomsen, DK
”Jeg blev introduceret til computerstyret lokalanæstesi i 2007 - og har brugt det lige siden. Generelt er den store fordel, at ergonomien uden sammenligning er bedre end ved manuel injektion, da man ikke skal bøje håndleddet og presse stemplet samtidigt. Jeg kan sidde afslappet og injicere. Desuden har jeg en større succesrate ved mandibular – og den computerkontrollerede lave injektionshastighed gør det stort set smertefrit for patienten. Nu har jeg i en periode brugt CALAJECT™. Det har givet mig nogle ekstra løft; håndstykket har en vis tyngde, og efter lidt tilvænning oplever jeg det som en styrke - det er velafbalanceret og nemt at styre.”


(1) Romero-Galvez et al, "A randomized split-mouth clinical trial comparing pain experienced during palatal injections with traditional syringe vs. controlled flow delivery CALAJECT technique", Quintessence Intl., 2016, Vol 47, No. 9. pp. 797-802.

Relaterede artikler