GC Essentia Universal

Én farve til alle molarer

Det lyder måske utroligt. Men med GC Essentia Universal vil du ved mere end 90% af dine patienter opleve, at én farve passer til de fleste kliniske tilfælde - og det er ikke nødvendigt med farvetagning. Samtidig undgår du omkostninger til et lager af farver, der bliver forældede. 

Simpelt, æstetisk og smart

Essentia Universal udmærker sig som den ultimative løsning til restaurering af molarer, idet én farve på uovertruffen vis smelter sammen med tandens naturlige farve, uanset hvor i VITA-skalaen* patienteten befinder sig.
*ikke et registeret varemærke i GC.

Fås i 3 viskositer

Essentia Universal findes i tre viskositeter. Vælg mellem en pasta, en heavy flow og flow viskositet, afhængig af hvad der passer til situationen. Uanset, om det er cervicale eller okklusale fyldninger, er alle varianter af Universal-farve stærke nok til alle typer fyldninger.

Opfylder krav til bøje- og slidstyrke 

Uanset hvilken viskositet du vælger at arbejde med, eller hvis du kombinerer dem, opfyldes de mekaniske egenskaber såsom bøjestyrke og slidstyrke.

En komposit, der er behagelig at arbejde med og enkel at forme

"GC Essentia Universal gjør min kliniske hverdag så mye lettere, samtidig som pasientene blir fornøyde. Jeg kan legge estetiske fyllinger uten å  bekymre meg for, at jeg har valgt ut feil farge. Kompositten er behagelig å jobbe med og enkel å forme. Mitt førstevalg til restaurering av tenner både anteriort og posteriort."


Tandlæge Kariann Skare, Eiksmarka Tannlegesenter

Fotos: Tannlege Hans Kristian Ognedal.