Icon Vestibular - Effektiv behandling af White Spots

Med Icon Vestibular

Den moderne løsning på white spots: Icon
Misfarvninger på glatflader kan have forskellige årsager.

Hvad enten det drejer sig om begyndende caries, flourose eller traumer, så findes der en enkel, skånsom behandlingsmulighed: 

Infiltrationsbehandling med Icon Vestibular

Infiltrationsbehandlingen med en speciel, meget flydende resin blev oprindeligt udviklet til at standse initial approksimal caries uden at bore. Det innovative koncept muliggør dog også den æstetiske behandling af misfarvninger på glatflader. 

For et sundt og smukt smil.
Hurtig, nem og skånsom. 

 

 

 

 

 

 

Bestil patientbrochure
Du kan også bestille patientbrochurer til udlevering til patienter, der ønsker mere information. Det er naturligvis helt uden beregning.

Brochurene leveres i en pakning med 20 stk. 

 

Se step for step, hvordan du anvender Icon Vestibular

White spots
Forskellige årsager - én løsning

CARIES - FLOUROSE - TRAUMER
Den korrekte diagnose er essentiel for behandling

Icon Vestibular giver dig mulighed for at tilbyde dine patienter en skånsom og pålidelig behandling uden unødvendigt tab af tandsubstans.
FLOUROSE, TRAUMER MED MERE...

Hvordan kan man for eksempel på en tilfredsstillende måde behandle fluorose, traumatiske og idiopatiske pletter eller udviklingsrelaterede fejl i emalje? Med andre ord: Hvordan kan man foretage en behandling på en måde, der er permanent, effektiv og behagelig for patienten? Ved misfarvede tænder giver blegning alene i de fleste tilfælde ikke noget vedvarende og overbevisende resultat. Invasive behandlingsmetoder såsom facadebehandlinger er tidskrævende og dyre. Derudover kræver de altid, at der ofres sund tandsubstans.

Infiltrationsbehandling
Et fremragende enkelt koncept

Infiltrationsmetoden er utrolig enkel: Efter forbehandling med en ætsgel, påføres ”infiltranten”, som er en meget flydende resin, på det påvirkede område.

Ved hjælp af en kapillæreffekt trænger infiltranten dybt ind i den porøse tandemalje, hvor den efterfølgende lyshærdes. Dette gør det muligt at maskere white spots. Udseendet af det infiltrerede område kommer meget tæt på den naturlige emalje. Den sunde tandsubstans forbliver intakt.

ÆTSNING – TØRLÆGNING – INFILTRATION.

1. ICON ETCH

Icon Etch bruges til forbehandling af tanden før infiltration. HCI-gelen påføres behandlingsområdet ved hjælp af særlige applikatorer til fjernelse af det pseudointakte overfladelag. Kun på denne måde kan infiltranten senere trænge ind i poresystemet.

2. ICON DRY

Der kræves et tørt miljø til det efterfølgende trin med den egentlige infiltration. Til dette formål tørlægges læsionen yderligere med Icon Dry og luft.

3. ICON INFILTRANT

Den lavviskøse resin (dvs. infiltranten) appliceres, trænger dybt ind i emaljen ved hjælp af kapillæreffekten og udfylder læsionen. Den lyshærdes efterfølgende. Den infiltrerede læsion har samme mekaniske og optiske egenskaber som sund tandemalje.

DOWNLOAD AF ICON CASEBOOK ...

... som præsenterer 22 kliniske cases, der tydeligt demonstrerer de muligheder, som Icon-infiltration tilbyder for glatflader. De 88 sider, inddelt i fire kapitler, indeholder:

Detaljerede, illustrerede casestudier med behandlingen af cariesrelaterede white spots, fluorose, traumatiske og idiopatiske pletter og MIH
Værdifulde baggrundsinformation om de forskellige anvendelsesmuligheder for at lette korrekt diagnostik
Talrige praksisbaserede tips og forslag
“Beslutningstræ”-diagrammet hjælper behandlingsprocessen

Du finder casebooken på Icon websitet: www.dmg-dental.com/icon-casebook

Relaterede artikler