Garrison Composi-Tight 3D Fusion Sektionsmatrice-system

Garrison’s Composi-Tight 3D Fusion Sektionsmatrice system kan anvendes til alle kombinerede kompositfyldninger – også i de situationer, hvor den tilbageværende tandsubstans er begrænset.

Det komplette kit indeholder tre forskellige retentionsringe, matricebånd i fem størrelser, approksimale kiler i fire størrelser og en tang til sikker og præcis placering af ringe. Composi-Tight® 3D Fusion™ er et optimalt hjælpemiddel ved MO/DO, MOD samt endnu større og mere omfattende kindtandsfyldninger.

Garrisons Composi-Tight 3D Fusion™ sektionsmatricesystem giver dig løsningen til alle klasse-II kaviteter. Composi-Tight 3D Fusion retentionsringe har Soft-Face silikone spidser, der sikrer en bedre form på randcrista og randcristaanatomi, og presser matricen tæt ind til tanden, så du opnår bedre approksimale kontakter og undgår overskud.

Ultra-tynde, dead-soft non-stick sektionsmatricer i fem størrelser med okklusal Grab-Tab forenkler placering og fjernelse af matricen. Dertil Garrison’s prisvindende Composi-Tight 3D Fusion Ultra-Adaptive kiler i 4 størrelser med bløde ydre ”finner”, der uproblematisk tilpasser sig approksimalrummets ujævnheder og modvirker, at kilen presses utilsigtet baglæns. Og som endnu en først-på-feltet har Garrison skabt en hammersmedet ringplaceringstang i rustfrit stål, der er signifikant lettere at anvende til selv de største molarer uanset håndens størrelse eller styrke.

Composi-Tight 3D Fusion ringe

Den grønne Composi-Tight® 3D Fusion™ retentionsring til brede kaviteter

  • Den første ring, der er egnet til brede kaviteter og manglende cuspides.
  • De store silikonegreb presser ikke matricen ind i kaviteten.
  • Separationskraft i den lavere ende.

Den orange Composi-Tight® 3D Fusion™ retentionsring 

  • Til store molarer eller meget afrundede tænder.
  • Særlig høj separationskraft sikrer tætte, approksimale kontakter.
  • De højt placerede “fødder” på ringen passer perfekt til randcrista på tænderne.


Den blå Composi-Tight® 3D Fusion™ retentionsring er nu endnu lettere at åbne

  • Til korte, roterede eller kippede tænder.
  • Sidder godt fast over kofferdam.
  • Høj separationskraft, samme som de orange ringe.

Composi-Tight 3D Fusion matricer

Full Curve – Matricerne rækker længere rundt om tanden og kommer ikke i vejen, så det er lettere at placere ringen. Matricerne er kun 0.038 mm tynde og i dead-soft kvalitet - det perfekte valg.

Lette at fjerne – Composi-Tight 3D Fusion™ Full Curve matricer ville ikke være komplette uden Slick Band-belægningen, der er opfundet af Garrison. Den reducerer adhæsionen til bonding og plast med helt op til 92%. Uanset hvilke materialer du bruger, er matricerne lette at fjerne!

Du mister ikke grebet – Den okklusale Grab-Tab giver dig en fremragende kontrol, uanset hvilket instrument du vælger til placering. Bøj bare tappen ind over nabotanden, efter du har anbragt matricen.

Dybe og brede kaviteter – Forbedrede subgingivale buer og øget bredde, så matricen når længere rundt om tanden, sikrer bedre resultater ved restaurering af mere udfordrende kaviteter.

3D Fusion Ultra adaptive kiler

Glider ikke ud! – Bløde retentionsfinner, der trykkes ind, når kilen presses ind og folder sig ud igen, når der er plads til det.

Sikker placering – Den opad-vendende skilignende spids gør det let at placere kilen uden at beskadige papillen eller kofferdam.

Få godt fat – Universal håndtaget giver fuldstændig kontrol med placeringen af kilen, uanset om du benytter en college pincet eller pincet med “pind”.

Hård indeni – Den faste indre kerne stabiliserer kilen, så den er let at placere. Kilen separerer tænderne som en traditionel kile.

Perfekt pasform – Composi-Tight 3D Fusions ydre Soft-Face kappe giver kilen muligheder, der overgår alle andre kiler: Den tilpasser sig ujævnheder på de approksimale flader.

Composi-Tight® 3D Fusion™ ringplaceringstang til helt præcis control

Ergonomi til alle – uanset om din hånd er stor eller lille giver Composi-Tight 3D Fusion™ tængerne dig det greb, du har brug for til præcis og sikker placering af retentionsringene.

Langtidsinvestering – specialfremstillet rustfrit stål forebygger, at låsen giver sig, og gør disse tænger ualmindeligt holdbare.

Funktionalitet til alle – som en ekstra bonus fungerer Composi-Tight 3D Fusion™ appliceringstænger med stort set alle retentionsringe fra enhver producent.

Composi-Tight 3D Fusion Kit

Du kan også få hele systemet i et samlet kit på webshopppen!