Deltog du i kurset om 3D endodonti med Dr. Spyros Floratos på Dental MeetUp?

I mange år har tandlæger været nødsaget til at bruge filsystemer, som udelukkende renser det komplekse rodkanalsystem cirkulært. Kurset præsenterede tekniske, biologiske og kliniske aspekter af en nyere generation ekspanderende NiTi-file og deres effektivitet ved rensning af utilgængelige områder i rodkanalsystemet. Her får du en klinisk case, som fortæller om brugen af disse NiTi-file. 

 

Du kan nu spare 35% på XP-endo Shaper, XP-endo Finisher og FKG Rooter S endomotor!

Se video

Præcise aftryk til perfekte restaureringer

Perfekte aftryk er forudsætningen for fremstilling af restaureringer af høj kvalitet. Når alt kommer til alt, har en optimal præparation ingen værdi, hvis det efterfølgende ikke er muligt at overføre de orale forhold til en model med perfekte detaljer, ideelt i forholdet 1:1. V-Posil Light Fast er et aftryksmateriale, som forøger din succesrate, hvor der er fokus på kvalitet, der er vigtig for at kunne gengive selv de mindste og fineste detaljer helt præcist.

Læs case om V-Posil Light Fast

Bulk Fill fyldningsmateriale – har du prøvet det?

3M har forenklet en af de mest benyttede procedurer – den posteriore restaurering. Til det har vi udviklet et bulk fill fyldningsmateriale – 3M™ Filtek™ One Bulk Fill Fyldningsmateriale. Bulk fill står for den gruppe af fyldningsmaterialer, der kan appliceres og hærdes i tykkere lag end det, der kendes fra almindelige kompositmaterialer.

Læs meget mere om Bulk fill