SmartLite Pro er en avanceret hærdelampe designet med udskiftelige lyslederspidser til henholdsvis diagnostik og hærdning. Den kliniske alsidighed gør SmartLite Pro til et af de mest anvendelige dentale instrumenter.

 

• Avancerede LED-dioder giver jævn lysdistribution og pålidelig hærdning.

• 360o roterbare lyslederspidser med lav højde giver bedste kliniske adgang.

• Ladestation med to batterier og indbygget radiometer - altid klar til brug.

Gå til smartlite pro

Prøv Admira Fusion X-tra

Admira Fusion er det første rent keramiskbaserede universelle fyldningsmateriale, der kombinerer den gennemtestede nanohybrid-teknologi med ORMOCER®-teknologien. Materialet har høj farvestabilitet og lever op til de æstetiske krav både anteriort og posteriort. Det restorative system suppleres med Admira Fusion x-tra, som tillader lag på op til 4 mm tykkelse ad gangen. Alt i alt et effektivt materiale med ekstremt lav skrumpning og en biokompatibilitet i særklasse. 

Læs mere, og se Admira Fusion i brug

Hvad du ønsker, skal du få

Spring køen over og køb dine julegaver allerede nu. Du finder gaver for enhver smag og i alle prisklasser. Glæd dine nærmeste, dig selv eller dine medarbejdere med det blødeste sengetøj, godt køkkengrej, lækre vine, delikatesser, fyr op under hyggen med et flot bålfad - eller noget helt andet. Slå op på siderne og lad dig inspirere... 

 

Nordentas julegaveshop varetages af MarkOn firmajulegaver - og alle spørgsmål vedrørende julegaveshoppen, ordrestatus, levering m.m. skal rettes til MarkOns kundeservice - se kontaktoplysninger i kataloget.

Se julekataloget 2019